Aktualitātes
11.02.2020

"Positivus" uzstāsies Džeimss Bleiks

Komentē
0

Sestdien, 18. jūlijā, "Positivus" festivālā uz galvenās skatuves kāps britu producents, pianists un dziedātājs Džeimss Bleiks.

Bleika darbība mūzikā ir daudzpusīga – viņš veido elektronisko deju mūziku, producē ierakstus, komponē balādes klavieru pavadījumā un sadarbojas ar pasaulē zināmiem mūziķiem, piemēram, ar Bejonsi (dziesma "Forward"), Kendriku Lamāru (kopdarbs "King's Dead"), kā arī Trevisu Skotu, JAY-Z, Frenku Oušenu, Vince Staples, André 3000 un citiem. Sadarbība ar Lamāru atnesusi Bleikam "Grammy" par labāko repa izpildījumu.

Arī mūziķa jaunākais albums "Assume Form" nominēts "Grammy" balvai kā labākais alternatīvās mūzikas ieraksts, bet 2013. gadā izdotais "Overgrown" britu mūzikas balvas "Mercury" ceremonijā atzīts par labāko Lielbritānijas un Īrijas albumu.

Festivāls "Positivus" Salacgrīvā notiks jau 14. reizi (šogad 17. un 18. jūlijā). Pašlaik zināms, ka tajā uzstāsies arī islandiešu indī-popa grupa "Of Monsters And Men" un reperis "A$AP Rocky".  Sagaidāms, ka līdz februāra beigām tiks izziņota vēl virkne šīs vasaras festivāla mākslinieku. Biļetes nopērkamas "Positivusfestival.com" un "Biļešu servisa" tīklā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!