Publicitātes foto.
 
Aktualitātes
03.07.2020

Mūziķis Edvards Broders izdod debijas albumu "Songs of Niceness"

Komentē
0

Klajā nācis komponista, grupas "The Bad Tones" mūziķa Edvarda Brodera debijas EP "Songs of Niceness".

"Šīs ir viegluma dziesmas, tām jāskan brīžos, kad vienkārši gribas atlaisties jūras smiltīs vai tikko nopļautā zālienā. Kad gribas neko nedarīt un ļauties laika plūsmai," par savu mazalbumu "Songs Of Niceness" raksta Edvards.

Šajā ierakstā ir sešas dziesmas, kuru ideju aizmetņi radušies ilgākā laika posmā, bet ieguvuši nopietnākas aprises šīgada ziemā un pabeigti pandēmijas laikā.

"Es gribētu, lai šis ieraksts kalpo par tādu kā manu vizītkarti kā komponistam un aranžētājam, bet visvairāk kā producentam un ierakstu inženierim. Šis ir tas, ko var izdarīt pāris cilvēki 2–3 mēnešu laikā Rīgas studijā ar visskaistāko apkārtni," stāsta Edvards Broders.

Edvards Broders ir mūziķis, komponists un producents, kurš šobrīd darbojas mūzikas grupā "The Bad Tones" un rakstījis skaņu celiņu filmām "Izmisums", "Apgāztā mēness zīmē" u.c.

Ieraksta procesā piedalījušies arī mūziķi Toms Valmiers, Kalvis Sležis, Alise Golovacka un Teodors Kerimovs. Dziesmas pilnībā ierakstītas un miksētas Rīgā, "Red House" studijā, bet māsterēšanu veicis Jaspers Rass (Jasper Ras) "De Gheijn Music" studijā Hāgā, Nīderlandē.

Albums pilnā garumā pieejams "Youtube".

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!