Aktualitātes
12.02.2020

Konferencē "Subject: Creativity" savos stāstos dalīsies 25 lektori

Komentē
0

21. februārī koncertzālē "Lielais dzintars" Liepājā notiks radošuma konference "Subject: Creativity". Arī šogad konferences galvenā tēma būs radošums, tā veicināšana un attīstīšana kā organizāciju, tā personību izaugsmē.

Lekcijas caurvīs trīs vadmotīvi — skrejceļš, strupceļš un apvedceļš. Konferencē par savu profesionālo pieredzi, izaicinājumiem un šķēršļiem ceļā uz panākumiem stāstīs 25 dažādu radošo industriju un ar tām saistīto nozaru eksperti un viedokļu līderi: Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce, entomologs Arvīds Barševskis, atbalsta programmas "Plecs" stratēģiskais vadītājs Jānis Erts, fonda "Mākslai vajag telpu" vadītāja Katrīna Jaunupe, arhitekte Linda Leitāne, "DDB Latvia" vadītājs Andris Rubīns, žurnāla "IR" galvenā redaktore Nellija Ločmele, radio dīdžejs un žurnālists Toms Grēviņš, NBS virskapelāns Elmārs Pļaviņš, Latvijas Kultūras akadēmijas rektore Rūta Muktupāvela, kardiologs Andrejs Ērglis, režisors Elmārs Seņkovs un citi.

Organizatori norāda: "Konference ir tradīcija un notikums radošajiem prātiem, jo viedokļu dažādība spēj iedrošināt ikvienu sava radošā potenciāla izzināšanā, rosinot realizēt pārdrošas idejas. Kopā ar lektoriem meklēsim atbildes uz jautājumiem: kā rast līdzsvaru starp darbu un atpūtu, veselīgu rutīnu un radošumu? Tie ir jautājumi, uz kuriem ikviens procesu virzītājs vai dalībnieks agrāk vai vēlāk meklē atbildes, iedams savu ceļu un pieņemdams sev svarīgus lēmumus. Konference notiks Liepājā, sniedzot iespēju dalībniekiem izrauties no ikdienas darbiem un maksimāli koncentrēt uzmanību konferences saturam."

Konference notiks koncertzālē "Lielais dzintars" Liepājā 2020. gada 21. februārī. Reģistrēties konferences apmeklējumam iespējams tās mājaslapā. Arī šogad būs iespēja skatīties konferenci maksas tiešraidē internetā.  Pasākuma valoda — latviešu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!