Aktualitātes
18.10.2022

Kaņepes Kultūras centrs beidz bāra darbību

Komentē
0

Pēc vairāk nekā 10 gadu darbības 23. oktobrī tiks slēgts Kaņepes Kultūras centra bārs, teikts kultūrvietas paziņojumā feisbukā. 

"Paralēli aktīvai kultūras, sociālajai un interešu pārstāvēšanas darbībai Kaņepes Kultūras centrs jau no pirmsākumiem 2012. gadā veidoja arī bāru, kas ne tikai būtiski atbalstīja kultūras programmas finansēšanu, bet bija izpelnījies arī daudzu rīdzinieku un viesu iemīļotākā bāra statusu. Izsakām vislielāko pateicību mūsu daudzajiem bārmeņiem, kas ir bijuši radoši, uzklausoši un citreiz arī trakojoši. Jūs esat vislabākie! Paldies arī visiem jums – mūsu bāra apmeklētājiem, kā arī ilggadējiem sadarbības partneriem! Mēs ļoti ilgosimies pēc jums, bet tiksimies jau citos foršajos Rīgas kultūrbāros!" raksta Kaņepes Kultūras centrs.

Jau ziņots, ka pērn rīkotajā pūļa finansēšanas kampaņā Kaņepes Kultūras centrs savāca vairāk nekā 90 000 eiro ēkas Skolas ielā 15 remontam, taču, kā šīgada jūnijā paziņoja KKC, neplānotu remontdarbu un inflācijas dēļ renovācijas darbi apstājās. Kā norāda KKC, organizācija turpinās meklēt finansējumu ēkas pabeigšanai, bet pagaidām turpinās strādāt ar kultūras un sociālajiem projektiem, kas nebūs piesaistīti vienai konkrētai vietai.

Vēl sešas dienas bārs būs apmeklētājiem atvērts KKC pagaidu mājvietā "Diagonālē", Skolas ielā 14, katru dienu no 16:20 līdz 02:00.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!