Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Ekspertu gudrība ir autonomi mēslu masīvi. Visi gaida no viņiem samurik svētību. Pareizais spēka pielikšanas punkts ir...

Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Atstājiet FL Sievišķās Sākotnes kompetencē. Tur tikai lieka enerģijas tērēšana. Kad viņu daiļradi izdzēstu, 78% no mekas satura pazustu. Un izrādītos, ka mēs esam vienkārši cilvēki, kuri interesējas par pavisam piezemētām lietām.

Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Ziņa talismanu cienītājiem: Lielizmēra Kvadrātveida Saulesbrilles, Aizsargbrilles Sievietēm Vīriešiem Lielas Saules Brilles Luksusa Zīmolu Toņos Retro Dizainers uv400 Vintage Oculos, tikai par €4.44 visos pro1service internetveikalos. Ar tādām Jums sejā nedraudēs pavasarīgi nevienmērīgs saules iedegums. Vienlaicīgi var lietot pat kopā ar velosipēdu!
Kā redzams, man nesanāk tik plūdeni salikt kopā nesaliekamo, kā - Fraud Loader un Radar Remote - AI-kā-sāp radītajām personību kategorijām. Eh! Man visur tās nozīmes ķeras klāt astē... Bet Jūs varētu 10gadus no vietas rakstīt 2-8 rakstus dienā, veiksmīgi nopublicējot tos sarakstu augšdaļās? Jā, man apniktu. Bet Fraud Loader neapnīk.
Šķietamie veiksminieki - Radar Remote - paspēja iemācīties staigāt, pirms tika piepildīti ar dažādu "nejaušu" AI-kā-sāp zemnieku baumām līdz mutei un pēkšņi kļuva par mūža aktieriem.
Līdz 1677.gadam mūsu Senčiem nebija tādas pieredzes, - nesanāca apzināti saskarties ar programmu komandu piegādātājiem. Tāpēc apzīmējumu "samurik" izdomāja Sievišķā Sākotne 1678.g.
Bet, ar ko mūsu Senču solim iznāca krustot ceļus, bija "rijnieks". Šis skanējums ir radies daudzbalsīgi: zviedri deva "rij" ("atkarīgs"), reptiloīdi - "nie" ("vergs"), bet ģermāņi - "ks" ("vara"). Kopā sanāca kaut kas līdzīgs, kā "indivīds, kas atrodas programmu dzirnakmeņu varā". Tāpēc ne visur blakus būs atrodamas dzirnavas.
Atgriežoties Ulbrokā. Ir uz 64'789km² tādas teritorijas, kuras laikmeta griežos apdzīvoja dažādas reptiloīdu androīdu saimes. Dažādību raksturo skaitļi - 28 līdz 49 saimes. Laikmeta griežus Jūs atradīsiet no 8 līdz 27 metru dziļumā. Tā kā Sebes enerģiju plūsmas šajos kultūrslāņu līmeņos joprojām piedzīvo pārrāvumus, tad ļoti vērtīgi būtu piemērot dziednieku (ar lielo burtu) profesionālu apmeklējumu (uz vietas).
Šajā mirklī piešķiršu vēstījumam daļēji atpazīstamu vieglumu.
Kā norāda Raimonds Juzāns, mediju eksperts (komentētāju skatījumā, pilnīgi izgāzies komatu likšanas eksāmenā)... Diemžēl tālāk man nav informācijas, jo neesmu ne FB, ne Meta maisos.
Respektīvi, aktīvi darbiem līdzi sekoja Festivāla ielā dzīvojošais Dzintars Vīņauds, viņš arī lauksaimniecības eksperts.
Savukārt, būveksperts Juris Biršs Latvijas Radio izsakās, ka lietainā laikā "Nākotnes nama" ārējā siena izskatās netipiski.
Bet par skaistajiem ziediem var lasīt nule iznākušajā Tematiskajā Avīzē “Skaistākās tulpes”. Tās autore, diplomēta dārzniece, žurnāla “Praktiskais Latvietis” žurnāliste Ilona Klovāne, gatavojot šo izdevumu, ir iztaujājusi zinošākos tulpju audzētājus Latvijā.
Radio personība Elvis Jansons rūpējas, lai Saulespuķe Palaiž Garām Sārtās Rozes.
Rokmūziķis, Saldā Seja (no 1990.g.!!!), Ivo Fomins dzied, ka Tālāk ir tuvāk. Ivo spēj uzrunāt - ļoti vēlos iepazīties ar šīs blices daiļradi līdz 1990.g., kad to dibināja kāda soliste, par kuru neviens neko nezina.
Vienmēr tik sirsnīgā mūzikas pedagoģijas eksperte Ance Krauze, kas kaut kādā veidā sagādājusi sev Emīla Melngaiļa mūzikas koledžas Liepājas vokālās nodaļas un Jāzepa Vītola mūzikas akadēmijas absolvēšanas ierakstus CV (kaut visu šajā jomā apgūto saņēmusi pie privātskolotāja 4 gadu ekspres-kursā ārpus Latvijas) man čakarē prātu!!! Nepaspēju saskaitīt, cik reizes dziesmā "Rasa" tiek akcentēta rinda "Es iešu ar aizvērtām acīm uz priekšu", bet cik "Es stāvu pie rītausmas durvīm un gaidu". Vārdus pēc A.Krauzes neredzamā intelekta diktāta pierakstīja G.Račs, kas neko nezina par savu talantu pierakstīt skudriņu (kā arī AI-kā-sāp "studentu") vēstījumus (vēl 5 dziesmu tekstu autoriem ir šāds pat talants, par ko viņi neko nenojauš).
Amerikāņu un kanādiešu luterāņu mācītājs profesors Emeritus Egils Grīslis bija visievērojamākais latviešu izcelsmes reformācijas vēstures pētnieks, starptautiski atzīts anglikāņu teoloģijas eksperts. Māc. Dr. Egils Grīslis reiz rakstīja: „Lai tie, kas skaita tautu lielumu, nekad neaizmirst, ka tā nekad nav maza tauta, kam ir lieli mocekļi.“ In memoriam.
Mūsu bažas kliedē inženieris un konstruktors Andris Dambis: “Tā ir tikai ilūzija, ka dīzelis ir lēts. Ar pieaugošajām vides prasībām tas kļūst arvien dārgāks. Šīs ekonomiskās sviras ir iedarbinātas, un atpakaļgaitas tur vairs nav – arī smagajām automašīnām.”
Mistiķis un latviešu autožurnālists Normunds Avotiņš redz nākotni: "Grūti iedomāties, kas te varētu nepatikt. Materiāli, salikums, krāsas, viss ir pareizi. Gaumīgi, bez pārspīlējumiem, īsts vācu auto. Var just, ka mašīna arī pēc 10 gadiem izskatīsies labi. Jo ir jau tā, ka parādās citi ražotāji, kas brīžiem pievelk tuvu klāt Multivanam. Bet tad Volkswagen uzmet salto atmuguriski, izlaiž jaunu modeli, un viss nostājas savās vietās."
Šobrīd mēs visi pacietīgi gaidām, jo 2022.gada 1.martā šādi “Es īsti nevaru saprast, kas tad tas iemesls ir…” TV24 raidījumā “Preses klubs”, runājot par kara racionalitāti, izteicās Ilze Viņķele, bijusī veselības ministre un labklājības ministre.
Kas attiecas uz finanšu ekspertu Juri Grišinu, - viņam viss ir vienkārši "zašibisj": "augt nozīmē darīt", bet "darīt nozīmē augt"! Mēs to jūtam jau 360 gadus...
Pa to laiku Agnese Ločmele, Rīgas Domes Informācijas tehnoloģiju un datu pārvaldības nodaļas galvenā speciāliste - eksperte, nemaz nenojauš, ka uz viņas pleciem turas visas valsts sasniegumi šajā lauciņā. Kāda pieticība!
Kontrastam. Latvijas Nacionālā kultūras centra tautas lietišķās mākslas eksperte Linda Rubena uzsver: ”Metodiskais materiāls “Tautastērpa komplektēšanas pamati” ir ceļvedis latviešu tautastērpa komplektēšanā, lai ikviens interesents varētu iegūt pirmo priekšstatu par latviešu apģērbu un to, kā tas mainās cauri laikiem." Tad arī iesaku Jums uzkombinēt īsto kopienu īstos tērpus no šī Sievišķās Sākotnes sagādātā konstruktora.
Varam izglābt kādu stūrgalvīgo. Kinokritiķis Viktors Freibergs stāsta par vispārējās auditorijas iespējamo attieksmi un saņem negaidītu mājienu no kāda lidoņa. Lūdzu nogādājiet ekspertam Viktoram CBD!
Man tik viegli nesanāk! Bet gaumīgi iekārtojušies pilsoņiem sanāk gan. Ar vieglumu tie piedāvā savai gurmānu grupai, kuru veido 191 eksperti, vienmēr svaigu dūņu duļķošanas pakalpojumu. Laikam dēļ skaudības pakalpojumu saturs nonāk arī līdz mums.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!