Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
16.04.2024

Piketā aicina saglabāt Lucavsalu kā neskartu teritoriju

Komentē
0

Ikvienu, kam rūp Lucavsalas nākotne, aicina trešdien, 17. aprīlī, plkst. 10.30 ierasties pie Rīgas domes, lai ar savu klātbūtni paustu, ka Lucavsalai un ģimenes mazdārziņiem jāpaliek neskartai teritorijai – bez apbūves un ekovidi iznīcinošas infrastruktūras.

17. aprīlī Rīgas domes sēdē, kas sāksies plkst. 12.00, izšķirsies 10 hektāru Lucavsalas zemes liktenis. Deputāti balsos, vai uz 5 gadiem nodot šo zemi LFF bezatlīdzības lietošanā potenciālai nacionālā futbola stadiona plānošanai un būvniecībai. Ja šis lēmums tiks pieņemts, nākamais pašvaldības solis būs salas degradācija, izbūvējot ceļu no Bauskas ielas, kurš šķērsotu Kazas Sēkli un Lucavsalu.

"Lucavsala ir nozīmīga daļa no Rīgas zaļajām plaušām. Ņemot vērā, ka pasaule šobrīd slīgst dziļā klimata krīzē, sala ir pelnījusi zaļot un attīstīties zaļā kursa virzienā. Lucavsala ir rīdzinieku iemīļota atpūtas vieta. Ik dienu cilvēki uz salu plūst no malu malām. Šeit savu mieru rod gan atpūtnieki, gan peldētāji, putnu vērotāji un makšķernieki, airētāji un slēpotāji, staigātāji, riteņbraucēji un dārznieki. Aicinām Rīgas domes deputātus balsot PRET! Uz tikšanos, lai kopīgi nosargātu salu," aicina rīkotāji.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!