Aktualitātes
03.06.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Par spīti neiepriecinošajām laika prognozēm, arī šajā nedēļas nogalē mudinām nepalikt mājās, bet gan apmeklēt interesantus kultūras pasākumus – "Satori" rīkoto bērnu diskusiju un dzejas meistarklasi, Dizaina filmu festivālu Kuldīgā, atzītā poļu mākslinieka Artūra Žmijevska personālizstādi, kā arī starptautisko festivālu "Dzeja bez robežām".

  1. Sestdien Kalnciema kvartāla bērnu festivālā notiks interneta žurnāla "Satori" rīkota bērnu diskusija, ko vadīs dzejnieks un žurnālists Toms Treibergs, kā arī dzejas meistarklase, kurā bērniem iemaņas dzejoļu rakstīšanā palīdzēs apgūt Zane Brūvere, Marija Luīze Meļķe un Aivars Madris.
  2. Savukārt Kuldīgā sestdien norisināsies piektais Dizaina filmu festivāls, kura programmā iekļautas dizaina un mākslas tēmām veltītas filmas, izstāžu atklāšanas un audumu apdrukas darbnīca.
  3. Svētdien iesakām apskatīt starptautiski atzītā poļu mākslinieka Artūra Žmijevska personālizstādi "Neredzamās zonas" Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā. Artūrs Žmijevskis (1966) ir viens no aktuālākajiem šābrīža laikmetīgās mākslas pārstāvjiem Eiropā un savos darbos pievērš uzmanību tām sabiedrības grupām, kuras visbiežāk ir pakļautas sociālās atstumtības riskiem.
  4. Svētdienas vakaru iesakām pavadīt starptautiskā dzejas festivāla "Dzeja bez robežām" noslēguma pasākumā Kaņepes Kultūras centrā, kur uzstāsies dzejnieki Jānis Rokpelnis, Anna Auziņa, Jeļena Glazova un Naima Šahbouna no Zviedrijas, kā arī būs skatāma Gaļinas Rimbu (Krievija) un ģitārista Aleksandra Aleksandrova performance.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!