Aktualitātes
17.03.2021

Ar neatliekamo palīdzību mentālajai veselībai atgriežas grupa "DJ Krankenwagen"

Komentē
0

Pašmāju grupa "DJ Krankenwagen" kopā ar Latvijas ārstu komandu aicina uz mentālās veselības muzikālo programmu "Paliec vesels!" tiešsaistē.

"Ir pagājis gads kopš ārkārtējās situācijas ieviešanas Latvijā un tieši tāpēc grupa "DJ Krankenwagen" pēdējos 5 gadus bija pieklususi," teikts paziņojumā presei. "Taču tagad gaisā virmojot akūtam mājsēdes nogurumam, grupa stāvokli klasificē kā neatliekamu un medicīnisku. Tā steidzami atsākusi darbību, lai 21. martā plkst. 18.00 savā Facebook lapā kopā ar spēcīgu Latvijas ārstu komandu demonstrētu, kā palikt veselam, sekojot mentālās veselības muzikālajai programmai "Paliec vesels!""

"Sekojot jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem, veicot eksperimentus laboratorijā uz savas un citu ādas neskaitāmas stundas, esam izstrādājuši sešu soļu mentālās veselības profilakses pasākuma programmu, kas aicina uz konkrētām darbībām: izrunā, prasi palīdzību, izgulies, uzelpo, sublimē un neizdedz! Viss, kas skatītājiem jāizdara, jāpieslēdzas video straumei, lai caur stāstiem, piemēriem un mentāli mērķtiecīgu "DJ Krankenwagen" muzicēšanu, ar ekspertu palīdzību saņemtu šo programmu," saka grupas dalībnieki.

Programmā varēs dzirdēt BKUS Bērnu psihiatrijas klīnikas vadītāju, sertificētu psihiatru, bērnu psihiatru, "Latvijas lepnuma" laureātu Ņikitu Bezborodovu; Minhenes Universitātes Medicīnas fakultātes absolventu, Dortmundas klīnaikas internās medicīnas ārstu Linardu Levitu; sertificētu psihiatru, bērnu psihiatrijas rezidentu Konstantīnu Pavlovu; PSKUS infektoloģi Aiju Vildi; neiroloģijas rezidentu, Latvijas Jauno ārstu apvienības valdes locekli Jāni Vētru un "Zelta mikrofona" laureātu, mūzikas skanējuma dakteri Ģirtu Laumani (Lomiku).

Pieslēgties video straumei varēs "DJ Krankenwagen" facebook lapā 21. martā plkst. 18.00. 

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!