Aktualitātes
19.01.2017

Viļa Lācīša romāns "Stroika ar skatu uz Londonu" lasāms arī angļu valodā

Komentē
0

Internetveikalā "Amazon.co.uk" iegādājama Viļa Lācīša romāna "Stroika ar skatu uz Londonu" angliskā versija "Stroika with a London view", ko autors izdevis ar pseidonīmu William B. Foreignerski (ar B. apzīmējot "Bloody").

Grāmatas angļu izdevuma anotācijā rakstīts: "Šis romāns dod balsi vairākiem miljoniem Lielbritānijā dzīvojošo cilvēku, un būs interesants gan britiem, gan ārzemniekiem. [..] Līdzīgi Stīvena Klarka romānu varonim Polam Vestam, šīs grāmatas protagonists sastopas ar jaunu un eksotisku pasauli, pilnu negaidītiem izaicinājumiem. Līdzīgi Semjuela Selvona "Vientuļajiem londoniešiem", viņš piedzīvo gan kāpumus, gan kritumus un vēsta par savu pieredzi no proletārieša skatpunkta, kuram apriebies būt strādnieku šķiras varonim. Līdzīgi Aravinda Adigas "Baltā tīģera" galvenajam varonim, viņš ar melnu humoru un līdzcietību vēro mazāk priviliģēto dzīvi."

Romāns šobrīd pieejams "Kindle" elektroniskajā formātā, angļu valodā to tulkojis pats autors, savukārt ilustrējusi Ilva Kalnbērza.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!