Aktualitātes
29.04.2020

Sarunu festivāls "Lampa" šogad norisināsies tiešsaistē

Komentē
0

Ņemot vērā ārkārtas situāciju valstī un prognozes, ka liela mēroga pasākumi nevarēs notikt arī visu vasaru, sarunu festivāls "Lampa" šogad norisināsies no 2. līdz 5. septembrim tiešsaistē.

"Vēl tikai pirms mēneša pārcēlām "Lampas" norises laiku, taču tagad ir skaidrs, ka šogad varēsim tikties pārsvarā tiešsaistē. Šis lēmums nav bijis viegls. Mēs ļoti gribētu atkal pulcēties un sarunāties Cēsu pils parkā, taču cilvēku veselība ir svarīgāka par visu, tādēļ tikšanās klātienē droši vien būs iespējamas tikai šaurā lokā. Bet "Lampa" būs, tikai šogad citāda, nekā ierasts, jo mēs sarunāsimies lielākoties digitāli," atklāj festivāla direktore Ieva Morica.

Lai iesildītos sarunām par svarīgāko un apgūtu sarunāšanos digitālā formātā, aprīļa beigās startēs Sarunu vieta "Lampa" – sarunu un satikšanās telpa fiziskās distancēšanās laikā, kur ar "Zoom" starpniecību videozvana formātā ikviens interesents varēs sarunāties par iepriekš noteiktām tēmām. Pirmā tikšanās "Pīrādziņu nedigitalizēsi, bet kā ar īstām sarunām?" aizritēja 28. aprīlī, savukārt nākamā gaidāma jau 8. maijā plkst. 16.00, dalībniekus aicinot sarunāties par demokrātisku izvēļu sarežģītību.

Arī šogad "Lampa" būs pieejama ikvienam bez maksas, savukārt 2021. gadā festivāls, kā ierasts, atkal notiks Cēsu pils parkā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!