Aktualitātes
02.11.2019

Rīgā uzstāsies "Monty Python" dalībnieks Džons Klīzs

Komentē
0

Nākamā gada 22. maijā Rīgā, Kongresu namā, ar šovu "Pēdējā reize, kad redzēt mani, pirms mirstu" ("Last Time To See Me Before I Die") uzstāsies komiķis Džons Klīzs (John Cleese).

Klīzs pazīstams kā viens no leģendārās britu humora grupas "Monty Python" dalībniekiem un piedalījies arī seriāla "Fawlty Towers" veidošanā. 77 gadu vecais komiķis izteicis vēlmi aiziet pensijā pēc aktuālās tūres nobeiguma, taču, kā uzsver "Comedy Latvia", viņš joprojām ir ass gan savā humorā, gan sabiedrības kritikā.

"Džons Klīzs ir pasaulē zināms ar savu melno britu humoru, tāpēc viņa pēdējās tūres nosaukums "Pēdējā reize, kad mani redzēt, pirms mirstu" nekādi nepārsteidz," raksta pasākuma rīkotāji "Comedy Latvia". "Tomēr skatītājam gan nevajadzētu pārlieku satraukties, jo tūre ir bijusi aktīva jau piecus gadus un komiķim vēl pavisam noteikti nav jēgas padoties."

Kā raksta "Comedy Latvia", Klīzs priekšnesumu beidz ar bēru uzrunu pašam sev, taču, ņemot vērā faktu, "ka viņa māte nodzīvoja 101 gadu, un to, ka arī viņa paša izturība šķiet nebeidzama, diez vai bēru uzruna ir attiecināma uz tuvāko laiku".

Biļešu tirdzniecība uz komiķa priekšnesumu Rīgā sāksies 4. novembrī.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!