Foto: Ģirts Raģelis.
 
Aktualitātes
20.10.2023

Raidierakstā "Kultūristi un apkaimisti" viesojas Krista Burāne

Komentē
0

Šajā raidieraksta epizodē studijā viesojas teātra veidotāja un režisore Krista Burāne, kas ilgstoši Latvijā nodarbojas ar dažādās kopienās balstītu mākslas darbu radīšanu. 

No bērnu kopienām līdz blokmāju iedzīvotājiem, dažādām etniskām grupām un pat kokiem – kā kopienās balstīta māksla ir saistīta ar demokrātijas procesiem un balsta tās vērtības?

Biedrības "Ascendum" veidotais raidieraksts "Kultūristi un apkaimisti" ir platforma, kurā ar Rīgas apkaimju biedrību pārstāvjiem un kultūras veidotājiem runāsim par veidiem, kādos iedzīvotāji var pašorganizēties, iesaistīties kopienas dzīvē un padarīt apkaimju dzīvi patīkamāku, tostarp, ar kultūras rīkiem.

Raidieraksta tapšanu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!