Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
19.10.2023

Raidierakstā "Kultūristi un apkaimisti" viesojas Ieva Niedre un Ilze Neimane

Komentē
0

Šajā raidieraksta epizodē studijā viesojas Ieva Niedre – fonda "Initum" valdes priekšsēdētāja un ļoti pieredzējusi kultūras producente, kā arī Ilze Neimane – Juglas attīstības biedrības vadītāja. 

Sarunā tiek apskatīts gadījums, kurā apkaimes biedrība ir veiksmīgi atradusi savu "kultūristu", impulsu, kas ir veicinājis šo sadarbību un šķēršļus un grūtības, ar kurām bijis jāsaskaras gan no kultūras producenta, gan apkaimju biedrības pārstāvja puses. Kas jāievēro, lai kultūras pasākumi tiešām būtu vērsti uz kopienu attīstīšanu un veidošanu? Un kāpēc tas vispār ir vajadzīgs?

Biedrības "Ascendum" veidotais raidieraksts "Kultūristi un apkaimisti" ir platforma, kurā ar Rīgas apkaimju biedrību pārstāvjiem un kultūras veidotājiem runā par veidiem, kādos iedzīvotāji var pašorganizēties, iesaistīties kopienas dzīvē un padarīt apkaimju dzīvi patīkamāku, tostarp, ar kultūras rīkiem.

Raidieraksta tapšanu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!