Aktualitātes
17.02.2021

Podkāstā "Zaļgalvis" – mācītājs Rinalds Gulbis par nāvi

Komentē
0

Podkāsta "Zaļgalvis" jaunākajā sērijā viesojas mācītājs Rinalds Gulbis, nāvei veltītā festivāla "Ars Moriendi" rīkotājs.

Kāpēc ir svarīgi runāt par nāvi? Vai apbedīšanas industrija ir videi draudzīga? Vai Latvijā kapos sāk aptrūkties vietas? Kāda nozīme un sērošanai un kas ir nāves festivāls? Par šiem un citiem jautājumiem podkāsta "Zaļgalvis" 3. sērijā ar Rinaldu Gulbi sarunājas Eva Johansone un Rvīns Varde.

Šis podkāsts ir daļa no vides raidījuma "Zaļgalvis", ko "Satori" veido kopā ar "Vides Filmu Studiju". Katrā sērijā rakstnieks un dabas vērotājs Rvīns Varde dodas tiksies ar kādu dabas pazinēju, mākslinieku vai sabiedrībā zināmu cilvēku, lai uzdotu jautājumus par vidi, dalītos stāstos un saprastu, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Raidījums skatāms LTV1 svētdienās plkst. 18.15, kā arī "Vides Filmu Studijas" Vimeo profilā. Raidījuma režisors ir Uģis Olte.

Projekts top ar "Latvijas vides aizsardzības fonda" finansiālu atbalstu.

Klausies podkāstu "Zaļgalvis" "Youtube", "Podbean", "Spotify", "Google" un "Apple Podcasts"! Visus jaunumus par raidījumu un podkāstu meklē šeit!

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!