Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
23.08.2023

Notiks kopienas teātra darbnīcas jauniešiem "Cik vērtīga ir mana balss?"

Komentē
2

Pārdaugavas radošajā centrā (Lapu ielā 24, Rīgā) 26. un 27. augustā no plkst. 11.00 līdz 16.00 notiks fonda "INITIUM" rīkotas kopienas teātra darbnīcas jauniešiem  "Cik vērtīga ir mana balss?"

Fonda "INITIUM" kopienas teātra darbnīca jauniešiem vecumā no 18 līdz 30 gadiem tālāk kalpos par pamatu Veronikas Visockas izrādei "Dorotijas draugi". Izrādes forma tiks veidota kvīru performances manierē, izmantojot kopienas teātra metodiku. Šo darbnīcu mērķis ir iegūt stāstus un pieredzes, kas tiks iekļautas izrādes dramaturģijā. Piedalīšanās darbnīcā var būt kā vienreizējs piedzīvojums, neuzlikot dalībniekam pienākumu piedalīties izrādē, bet dod iespēju, ja ir tāda vēlme. 

Darbnīcās tiks iekļauti teorētiskie materiāli, kas stāsta par kopienas teātri, performanču mākslu un kvīru performances vēsturi. 

Darbnīcas vadīs Veronika Visocka un Edgars Niklasons – profesionāli režisori, teātra mākslinieki un kopienas teātra (applied theatre) mediatori. Kopienas teātra metodes, kas tiks pielietotas arī šajās darbnīcās, ir rīku kopums, kas ļauj pietuvoties indivīdam un kopienām, tādējādi stāstot īstus, personiskus stāstus par cilvēkiem, vietām, lietām, vēsturi un šodienu. Aicināts tiek ikviens, kas vēlas iemēģināt savus spēkus kopienu projektu veidošanā, kā arī gūt izpratni par to, ka ikviena cilvēka stāsts un pieredze ir būtiska un var pāraugt vērtīgā mākslas darbā. 

Dalība bez maksas. Pieteikums un informācija par darbnīcām saitē

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
2

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!