Pikets pie Krievijas vēstniecības, nosodot Krievijas iebrukumu Ukrainā. Foto: Reinis Inkēns, Saeima.
 
Aktualitātes
04.03.2022

Krievijas vēstniecībai Rīgā būs jauna adrese – Ukrainas neatkarības iela

Komentē
2

Antonijas ielas posmu, uz kura atrodas arī Krievijas Federācijas vēstniecība Latvijā, Rīgas dome gatavojas pārdēvēt par Ukrainas neatkarības ielu, apstiprināts domē.

Par Ukrainas neatkarības ielu turpmāk sauks Antonijas ielu posmā no Kalpaka bulvāra līdz Nikolaja Rēriha ielai, vienojušās Rīgas domes koalīciju veidojošās frakcijas – "Par/Progresīvie", "Jaunā vienotība", frakcija "Nacionālā apvienība, Latvijas reģionu apvienība", "Konservatīvie" un "Latvijas attīstībai". 

Šāds lēmums pieņemts, lai paustu atbalstu Ukrainas suverenitātei, teritorijas nedalāmībai un virzībai uz Eiropas integrāciju, kā arī, lai izteiktu visstingrāko atbalstu Ukrainas tautas varonīgajai cīņai, pretojoties Krievijas Federācijas īstenotajam iebrukumam, teikts frakciju paziņojumā.

Lēmumprojektu plānots sagatavot un tuvākajā laikā virzīt apstiprināšanai Rīgas domes sēdē.

Lēmumā pārdēvēt ielu, uz kuras atrodas Krievijas vēstniecība, Rīga seko Viļņas paraugam, kur Krievijas vēstniecība turpmāk atradīsies uz Ukrainas varoņu ielas.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
2

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!