Foto: Jānis Spurdziņš
 
Aktualitātes
23.02.2023

Kara gadadienā notiks vērienīgs mītiņš Ukrainas atbalstam

Komentē
0

24. februārī, tieši gadu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, pie Brīvības pieminekļa notiks mītiņš "Bez tevis nav uzvaras" Ukrainas atbalstam. Akciju rīko Latvijas Pilsoniskā alianse un biedrība "Gribu palīdzēt bēgļiem".

Aicinājumā piedalīties mītiņā rīkotāji raksta: "Pirms gada, 24. februāra rītā mēs visi pamodāmies ar skaudru atgādinājumu, ka Ukrainā jau gadiem notiekošais karš ir pārvērties par liela mēroga ofensīvu. Krievijas pilna mēroga iebrukums Ukrainā lika mums apzināties, ka dzīvojam kara ēnā. Ka dzīvojam pasaulē, kur bērni nevar doties uz skolu, pasaulē, kur pieaugušie nevar iet uz darbu, pasaulē, kur ikdienas nežēlīgi tiek nogalināti cilvēki, iznīcinātas viņu mājas, sagrauti viņu sapņi.

Asinsizliešana Ukrainā turpinās, un ukraiņi ik dienas varonīgi cīnās par savas valsts neatkarību. Tāpēc aicinām solidarizēties ar Ukrainas tautu un 24. februāra rītā plkst. 10.00 pulcēties mītiņā pie Brīvības pieminekļa, paužot savu atbalstu Ukrainai un nosodot Krievijas uzsākto noziedzīgo un agresīvo karu, kas turpinās jau desmito gadu."

Mītiņa dalībnieki aicināti ņemt līdzi Ukrainas un Latvijas karogus, kā arī apģērbā iekļaut Ukrainas karoga krāsas. Tāpat organizatori aicina ņemt līdzi dzeltenus un zilus ziedus, kurus varēs nolikt pie Brīvības pieminekļa.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!