Aktualitātes
27.02.2019

Evija Vēbere laiž klajā video dziesmai "Par sašaurināšanos"

Komentē
0

Trešdien, 27. februārī, klajā laists mūziķes Evijas Vēberes videoklips dziesmai "Par sašaurināšanos", kas ir pēdējā kompozīcija no albuma "Sirdsbūt", kurš tikko saņēma mūzikas balvu "Zelta Mikrofons 2018" kā alternatīvās un indie mūzikas albums.

Kā stāsta mūziķe, ideja par virtuālās realitātes motīvu radusies pēc vētras, ko sociālajos tīklos izraisīja Evijas uzstāšanās koncertā "Mīlestības vārdā. 18+". "Ļoti savdabīga sajūta, it kā kāds būtu ielauzies tavā personiskajā telpā un izbradā to, kā māk un kā tīk. Tas vienlaikus nenotiek, bet arī notiek. Sirreāla un kaila sajūta. Apcerot videoklipa konceptu un meklējot jaunus veidus, kā atspoguļot šīs sajūtas, es sevī daudz ko sakārtoju," atzīst mūziķe.

Klipa radošo komandu veido kino jomas profesionāļi – režisors Rihards Gēcis, operators Aleksandrs Grebņevs, animators Nauris Ašenkampfs, grima māksliniece Anna Viznuka. Lomās Evija Vēbere un Nauris Bruņinieks. Video tapis "Graphic.lv" fotostudijā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!