Foto: Ģirts Raģelis.
 
Aktualitātes
25.02.2022

Aicina atsaukties cilvēkus un organizācijas, kas gribētu palīdzēt bēgļiem no Ukrainas

Komentē
0

Lai apzinātu Latvijas iedzīvotājus, kas būtu gatavi iesaistīties palīdzības sniegšanā bēgļiem no Ukrainas, kustība "Gribu palīdzēt bēgļiem" aicina pieteikties, aizpildot anketu.

Kustība "Gribu palīdzēt bēgļiem" kopā ar citām nevalstiskajām organizācijām un aktīviem Latvijas iedzīvotājiem šobrīd palīdz koordinēt atbalstu un palīdzības sniegšanu Ukrainas cilvēkiem, kuri varētu ierasties Latvijā. Lai apzinātu Latvijas iedzīvotājus, kas būtu gatavi iesaistīties palīdzības sniegšanā, izveidota anketa, ko aizpildīt aicināts ikviens, kas vēlas palīdzēt bēgļiem. Kā skaidro "Gribu palīdzēt bēgļiem", tas nepieciešams, lai tikko kā radīsies konkrētas vajadzības, būtu skaidrs, ko kurš var darīt.

Anketu var aizpildīt gan privātpersonas, gan juridiskās personas, kas gatavas iesaistīties ar brīvprātīgo darbu, piedāvāt bēgļiem mājokli, ziedot vai palīdzēt kādā citā veidā. Anketu iespējams aizpildīt šeit.

Aktuālākajai informācijai par "Gribu palīdzēt bēgļiem" darbību iespējams sekot feisbukā, savukārt sazināties ar organizāciju var caur e–pastu [email protected].

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!