Aktualitātes
29.03.2021

"Zaļgalvja" 12. sērija. Sazaļojušās palodzes

Komentē
0

Piedāvājam noskatīties raidījuma "Zaļgalvis" 12. sēriju, kas LTV1 kanālā bija skatāma 28. martā.

Pienākot pavasarim, uz palodzēm parādās dīgstu kastītes. Vai Latvijā palodžaudzēšana ir modes lieta vai nepieciešamība? Ieva jau vairākus gadus eksperimentē ar dažādu augu audzēšanu un kopšanu, jo gūst prieku no augu klātbūtnes dzīvoklī.

Kur rodas šī dēstīšanas nepieciešamība un vai to spēj ikviens, arī tie, kuriem nav balkonu un specializētas izglītības? Latvijā pandēmijas laikā uzplaucis "dzīvokļstādīšanas" bizness – dažādi puķupodu, statīvu, augu projekti. Kādēļ to darām? Vai tā ir sava veida terapija? Hlorofils palīdz pārziemot gan ziemu, gan pandēmiju? Pēdējā laikā popularitāti "Instagram" ieguvusi ēdienu pārpalikumu stādīšana, lai atkal izaudzētu burkānus, bietes, kāpostus… Tas tiešām izdodas un ir ēdams?

Par "Zaļgalvi"

Katrā "Satori" raidījuma "Zaļgalvis" sērijā rakstnieks un dabas vērotājs Rvīns Varde tiksies ar kādu dabas pazinēju, mākslinieku vai sabiedrībā zināmu cilvēku, lai uzdotu jautājumus par vidi, dalītos stāstos un saprastu, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Katra "Zaļgalvja" sērija būs 14 minūšu gara, pirmajā sezonā tiks izrādītas 20 sērijas. Raidījums skatāms ik svētdienu plkst. 18:15 LTV1 kanālā, savukārt katru otro trešdienu raidījumu papildinās tāda paša nosaukuma podkāsts. Visus "Zaļgalvja" jaunumus meklē šeit!

Projektu finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!