Aktualitātes
16.05.2022

Uz neapdzīvotas salas Daugavā notiks "Sansusī" vakars

Komentē
0

Daugavas lejtecē pie Rīgas robežas uz neapdzīvotās Krūmiņsalas (Lejupes iela 9) 10. jūnijā notiks "Sansusī Vakars Rīgā". Jau no plkst. 18.00 plostnieki gaidīs viesus, kurus pārcelt uz mežonīgo salu, lai tur līdz pusnaktij piedzīvotu četras žanriski atšķirīgas daļas.

Vakara sākumā uzstāsies viena no Latvijas enerģiskākajām un aktīvākajām pianistēm – Agnese Egliņa, kura piedāvās laikmetīgās klaviermūzikas soloprogrammu, izpildot Džordža Lūisa (George Lewis) 2020. gadā radīto Blombos Workshop ("Blombosas darbnīca").

Viesi no Zviedrijas – laikmetīgā cirka trupa "ENT" – piedāvās savu jaunāko izrādi "Aeldre" ("Vecāks"): poētisku mūzikas un kustības valodā izteiktu stāstu, vietas sajūtu izrādi lielam kokam. Izrāde paredzēta bez vecuma ierobežojuma, mākslinieki uzsver, ka viņi izrādi redz kā dažādu paaudžu kopā būšanas vietu.

Trešajā daļā "Analogo sintezatoristu kautiņš" muzikālajā veiklībā un asprātībā sacentīsies divi analogo sintezatoru spēles meistari Platons Buravickis un Kaspars Rolšteins. Kautiņa atelpas brīdī lasījums no dzejnieka mutes.

"Sansusī" vakara noslēgumā apmeklētājiem būs iespēja izmantot uzkrāto radošo enerģiju un likt to lietā  20 minūšu zaļumballē. Citkārt tā ir diskotēka, bet ņemot vērā dabai pietuvināto pasākuma norises vietu, organizatori nolēmuši "Sansusī" viesiem līgoties pūšamo instrumentu mūzikas pavadībā, šoreiz valsējot un fokstrotā.

Biļetes nopērkamas Sansusī.lv.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!