Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
15.02.2024

Teātra trupa "Kvadrifrons" izdod savu dziesmu izlasi

Komentē
0

Šajā mīlestības svētku laikā teātra trupa "Kvadrifrons" saviem skatītājiem, klausītājiem un sekotājiem ir sagatavojusi visu darbības laikā tapušo skaņdarbu apkopojumu albumā "Kvadrifrons labākās dziesmas Nr.1". 

No šodienas populārākajos straumēšanas servisos iespējams noklausīties dziesmas no izrādēm "B_Ž_S", "Petrurbons", "Fake News", "Marija un zibens", "Rolanda dziesma", "TAG", "Artūrs Skrastiņš nedrīkst būt noguris" un ne tikai. Noklausīties iespējams arī popularus skaņdarbus, kas tapuši "Kvadrifrona" dzīves aizkulisēs, kā arī pasaules pirmatskaņojumu albumā piedzīvo vairākas dziesmas no kādas tā arī netapušas izrādes. 

"Šajā muzikālajā kokteilī ko baudāmu iespējams atrast gan bērniem, gan pieaugušajiem. Liriskas un melanholiskas balādes šeit mijas ar dzīvi apliecinošiem deju ritmiem. Divdesmit četri albuma skaņdarbi piemēroti ikkatrai dzīves situācijai," sola veidotāji.

Dziesmu apkopošanu un miksēšanu veicis Kārlis Tone, un skaņdarbi tapuši, pateicoties tādiem autoriem, kā Uldis Sniķers, Reinis Boters, Jurģis Lūsis, Ance Kukule-Sniķere, Jēkabs Nīmanis, Kārlis Tone, Jānis Šipkēvics, Sanita Roze, Artūrs Skrastiņš, Guna Zariņa, Inese Zandere un Ilmārs Šlāpins.  

Dziesmu ierakstos piedalījušies visi "Kvadrifrona" pārstāvji, kā arī to tuvākie draugi, radi, kolēģi un paziņas, tāpēc trupa iesaka veikumu klausīties kopā ar saviem mīļajiem. 

No 14. februāra dziesmas pieejamas populārākajos straumēšanas servisos visā pasaulē. 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!