Aktualitātes
08.06.2020

Tapis Latvijā pirmais "Instagram" seriāls

Komentē
0

Pirmdien, 8. jūnijā, pulksten 15.00 pirmizrādi piedzīvos Latvijā pirmais "Instagram" seriāls "Fasāde". Piecu sēriju garajā seriālā galvenajās lomās iejutīsies tādi Latvijā zināmi aktieri kā Andris Keišs, Anta Aizupe, Marija Linarte, Juris Strenga un Laura Šterna, un tas būs veltīts vientulības tematikai.

"Digitālās tehnoloģijas padarījušas savstarpējo komunikāciju pieejamāku un intensīvāku, bet cilvēkus - vairāk izolētus un vientuļākus. Seriālam "Fasāde" par platformu izvēlēti sociālie tīkli, kur visretāk atzīstamies vientulībā, bet visbiežāk tādi jūtamies. Minūti garie stāsti ielūkojas piecu varoņu dzīvē aiz "fasādes", kas būtiski atšķiras no krāsainā attēla, kas tiek demonstrēts publiski," Latvijā pirmā "Instagram" seriāla nianses atklāj tā režisore Adriāna Roze.

Pirmajā sērijā galvenā varoņa lomā iejutīsies Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs.

"Vientulība tiek uzskatīta par kaut ko ļoti intīmu. Cilvēki mēdz slēpt vientulību un par to nerunāt. Es neesmu dzirdējis nevienu paziņu atzīstam – man ir ļoti vientuļi. Savās lomās esmu daudz saskāries ar vientulības tēmu. Visbiežāk tas notiek, kad mans tēls izvirzījis pārāk augstas prasības pret sevi. Atrodoties šādā stāvoklī, tu vairs nedzīvo savu dzīvi, bet visu laiku esi samežģīts – vientuļš," stāsta Andris Keišs.

Ikviens interesents šo seriālu varēs vērot šeit.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!