Publicitātes foto
 
Aktualitātes
14.03.2017

"Tallinn Music Week" šogad piedāvās vairāk nekā 100 bezmaksas koncertus neparastās pilsētas vietās

Komentē
0

Mūzikas un urbānās kultūras festivāls "Tallinn Music Week" (TMW), kurš norisināsies no 27. marta līdz 2. aprīlim, aicina apmeklētājus iepazīt Igaunijas galvaspilsētu vairāk nekā 100 bezmaksas koncertos neparastās Tallinas vietās.

Nedēļu garais festivāls izceļ talantu, radošumu, brīvību un toleranci. Līdzās mūzikas programmai un divu dienu industrijas konferencei apmeklētājiem pieejama arī "City Stage" bezmaksas koncertu programma, labāko restorānu piedāvājums "TMW Tastes", mākslas programma "TMW Arts", kā arī "Dizaina tirgus". Mūzikas, zinātnes un sabiedrības jautājumi tiks apspriesti "TMW Talks" programmā, toties "City Space" ietvaros Tallinas ielas tiks pārvērstas par mākslas darbiem.

"City Stage" programma tiks atklāta trešdien, 29. martā plkst. 13:00 iepirkšanās centrā "Viru Keskus". Tajā uzstāsies tādi mūziķi kā pazīstamais igauņu diriģents Kristjans Jarvi (Kristjan Järvi), kurš izveidojis īpašu DJ setu sadarbībā ar pasaules bītboksa čempionu Bellatrix. Kopumā "Viru Keskus" līdz pat svētdienai būs mājvieta vairāk nekā 20 koncertiem. Tur arī darbosies festivāla informācijas centrs, kurā biļetes varēs apmainīt pret aprocēm.

Jau ierastajām koncertu vietām – viesnīcai "Nordic Hotel Forum", mūzikas ierakstu veikaliem un kafejnīcām – šogad pievienotas jaunas un interesantas skatuves, uz kurām tiks spēlēta dažādu žanru mūzika. Piemēram, mājīgajā grāmatnīcā "Puänt" skanēs vijoļmūzika, franču biroju ēkā "Endover" būs iespējams baudīt soul jazz mūziku, savukārt Tallinas botāniskais dārzs tiks piepildīts dažādām skaņām, sākot no klasiskās mūzikas līdz pat repam.

Arī šogad Tallinas ielās un laukumos tiks uzbūvētas skatuves; sevišķi jāizceļ koncerti dzīvokļos, kuru durvis apmeklētājiem laipni vērušas trīs igauņu ģimenes. Vienā no tiem uzstāsies arī "Evert and the Dragons" ģitārists Erki Pērnoja (Erki Pärnoja).

Uz bezmaksas "City Stage" koncertiem laipni aicināti jebkura vecuma mūzikas cienītāji.

Festivāla mājaslapā ir pieejamas biļetes, kuras garantē ieeju pasākumu norises vietās un piedāvā restorānu programmas "TMW Tastes" īpašos piedāvājumus. Pieejamas arī festivāla delegātu caurlaides, ar kurām drīkst piedalīties mūzikas industrijas konferencē un iegūt prioritāru ieeja pasākumu norises vietās. Visbeidzot, pārdošanā nonākušas arī biļetes uz atsevišķiem koncertiem, kuru cena ir no 8 līdz 25 eiro.

Visu "City Stage" programmu iespējams aplūkot festivāla mājas lapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!