Aktualitātes
29.10.2020

"Splendid Palace" demonstrēs Nika Keiva koncertfilmu no Aleksandras pils

Komentē
0

6. novembrī kinoteātrī "Splendid Palace" uz lielā ekrāna būs skatāma Nika Keiva koncertfilma "Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace".

Režisora Robija Raiena (Robbie Ryan) koncertfilma uzņemta šī gada jūnijā un sākotnēji bija iecerēta kā tiešsaistes koncerts. Niks Keivs pie klavierēm izpilda savas populārās dziesmas neierastos aranžējumos. Dziesmas gan no "Bad Seeds" un "Grinderman" repertuāra, gan no jaunākā "Nick Cave & the Bad Seeds" albuma "Ghosteen". Filmā dzirdamas arī dziesmas "Into My Arms", "The Mercy Seat", "Higgs Boson Blues" un "Girl In Amber".

Koncertfilma ierakstīta laikā, kad Apvienotā Karaliste lēnām atguvās no vispārējās izolācijas, un iecerēta kā reakcija uz ieslodzījuma un izolācijas mēnešiem.

Aleksandras pils Rietumu zālē, kurā uzņemts šis koncerts, izrādi filmēja godalgotais operators Robijs Raiens ("The Favourite", "Marriage Story", "American Honey"), rediģēja Niks Emersons ("Lady Macbeth", "Emma", "Greta"), bet mūziku ieskaņoja Doms Monks.

Biļetes cena iepriekšpārdošanā – 10 EUR, no 1. novembra – 12 EUR.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!