Publicitātes attēls
 
Aktualitātes
02.07.2021

"Satori" aicina pieteikties radošajai autoru nometnei

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" izsludina pieteikšanos autoru radošajai vasaras nometnei, kas šogad notiks sešas dienas no 10. līdz 15. augustam Jaunpils novadā, Dabas notikumu dārzā. Nometnē būs iespēja darboties vienā no trim virzieniem: prozas, dzejas vai esejistikas meistarklasē.

Par nometnes tēmu un tekstu caurviju motīvu šogad izvēlētas bailes. Dzejas meistarklasi vadīs dzejniece un tulkotāja Ingmāra Balode. Prozas meistarklasē rakstnieka Svena Kuzmina vadībā dalībnieki strādās pie jauniem stāstiem, savukārt esejistikas meistarklasi vadīs publiciste un kritiķe Santa Remere. "Satori" redakcija pēc nometnes apkopos un publicēs labākos no tekstiem.

Līdzās ar rakstīšanu saistītajām darbnīcām nometnes rīkotāji dalībniekiem piedāvās arī citas meistarklases. Dalība "Satori" nometnē ir bez maksas, taču dalībniekiem būs jāsedz pašiem savas transporta izmaksas, kā arī jāveic līdzmaksājums kopīgajām ēdienreizēm.

Par pieteikšanos

Nometnei var pieteikties ikviens interesents, pieteikumi līdz 11. jūlijam jāsūta uz [email protected], e-pasta tematā norādot "Pieteikums vasaras nometnei". E-pastā jāiekļauj:

- virziens (jāizvēlas viens!), kurā autors vēlas darboties (proza/esejistika/dzeja);
- trīs teikumos jāapraksta savas lielākās bailes;
- jāpievieno neliela motivācijas vēstule, kurā izklāstīts, ar kādu mērķi autors vēlas piedalīties nometnē;
- autoriem, kas iepriekš nav publicējušies "Satori", pieteikumam jāpievieno arī neliels līdzšinējās pieredzes izklāsts un rakstu darbs izvēlētajā žanrā;
- informācija par to, vai dalībnieks ir vakcinējies pret COVID-19.

Iesūtot pieteikumu, dalībniekam jāapstiprina, ka būs iespēja piedalīties pilnīgi visās nometnes dienās. Dalībnieku atlasi veiks "Satori" redakcija sadarbībā ar meistarklašu vadītājiem. Kopā nometnē tiks uzņemti 20–25 autori. Rezultāti tiks paziņoti 16. jūlijā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!