Aktualitātes
27.06.2022

Remontdarbi Kaņepes kultūras centrā apstājušies

Komentē
0

Līdzekļu trūkuma dēļ remontdarbi apstājušies Kaņepes kultūras centrā. Kā raksta KKC, pūļa finansēšanas kampaņas ietvaros remontam savākto naudu izsmēluši neparedzēti apstākļi, taču sola nepadoties un ēkas atjaunošanu pabeigt.

"Dārgie atbalstītāji, draugi un klienti – nav labi! Ēkas remontu šobrīd esam apturējuši, jo esam izsmēluši pieejamās finanses, kapacitāti un tuvu paši sevi. Remonta gaitā atklājās vairāki neplānoti darbi, būvmateriālu cenas turpina augt, pa vidu vēl pārskaņošanas un pārplānošanas, inflācija, pandēmijas sekas. Strādājam pie risinājumiem ko un kā darīt tālāk, bet pagaidām nevaram prognozēt, kad varēsim atgriezties iekštelpās Skolas ielā 15," ierakstā feisbukā raksta Kaņepes kultūras centrs.

Jau ziņots, Kaņepes Kultūras centra solidaritātes kampaņas ietvaros, kas norisinājās 2021. gada pavasarī, ēkas remontam tika saziedoti teju 95 000 eiro, un vasarā sākti remontdarbi. Kaut arī bija plānots ēkas pirmo stāvu pabeigt līdz pagājušā gada 1. novembrim, remontdarbi ievilkušies.

"Padoties gan netaisāmies! Un esam bezgala pateicīgi kā visiem ziedotājiem, sadarbības partneriem, tā būvniecības procesā iesaistītajiem par pacietību un pretimnākšanu," raksta KKC.

Pašlaik apmeklētājiem atvērta Kaņepes kultūras centra terase un bārs "Diagonāle" pāri krustojumam. Kaņepes kultūras centru joprojām atbalstīt var te.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!