Aktualitātes
20.05.2020

Projekta "Turpinājums" veidotāji aicina piedalīties jauna mākslas darba tapšanā

Komentē
0

Kultūrtelpa "Hanzas perons" aizsāk jaunu starpdisciplināru projektu "Turpinājums", kurā pazīstami mākslinieki un citu jomu pārstāvji aicina dalīties savā pieredzē un iesaistīties mākslas darba tapšanā.

Projektā kostīmu māksliniece Krista Dzudzilo, scenogrāfs Reinis Dzudzilo, arhitekts Reinis Liepiņš, politologs Mārtiņš Daugulis, māksliniece Katrīna Neiburga, komiķe, cilvēktiesību aktīviste Džemma Sudraba, sociālo mediju eksperte Agnija Grigule un teātra režisors Klāvs Mellis aicina ikvienu dalīties ar saviem stāstiem par dažādām tēmām, kas nodarbina gan krīzes laikā, gan ārpus tā, – bailes, mājas, sarunas, attiecības sociālajos medijos, skaistums un citas.

"Mēs aicinām ikvienu kļūt par līdzautoru un par daļu no radošās komandas, iesūtot savus mirkļu tvērumus un sajūtu pierakstus – vēstules (kas var būt adresētas kādam konkrētam cilvēkam vai iedomu tēlam, sajūtai, slimībai vai mīlestībai), video un audio ierakstus, attālinātu sarunu ("WhatsApp", "Zoom", "Skype" u.c.) fiksācijas, fototogrāfijas vai citas izteiksmes formas, kas turpina kuratora uzsākto sarunu," aicina projekta veidotāji.

Iesūtītais materiāls tiks apvienots mākslas darbā – izstādē, izrādē, koncertā vai kādā citā mākslas veidā. To noteiks laiks un iesūtītās atbildes.

Vairāk par projektu un kuratoru tēmām iespējams uzzināt šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!