Aktualitātes
13.09.2023

"Progresīvie" kultūras ministra amatam izvirza Agnesi Loginu

Komentē
0

Premjera amata kandidāte Evika Siliņa (JV) trešdien, 13. septembrī, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču mediju pārstāvjus informēja par nākamo Ministru kabineta sastāvu. Kļuvis zināms, ka Kultūras ministrija varētu nonākt partijas "Progresīvie" pārziņā un kultūras ministra amatam izvirzīta Agnese Logina.

Logina vada Latvijas Kultūras akadēmijas Rīgas Kino muzeju un ir Rīgas domes deputāte. Kultūras nozarē strādājusi par kino kuratori, veidojot kino programmas dažādos starptautiskos festivālos un muzeju ekspozīcijās. Dažādu publikāciju autore par kino, kultūras un politikas tēmām.

Logina absolvējusi Latvijas Kultūras akadēmiju, iegūstot humanitāro zinātņu maģistra grādu, un Amsterdamas Universitātes koledžā ieguvusi humanitāro zinātņu bakalaura grādu.

Kultūras ministra amatā Logina nomainītu Nauri Puntuli (NA), kurš ministriju vadījis pēdējos četrus gadus, savukārt viņa pārstāvētā partija – vairāk nekā 10 gadus. Plānots, ka Saeima jauno valdību varētu apstiprināt piektdien, 15. septembrī.


 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!