Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Profesiju klasifikators var noderēt iedvesmas atrašanai, kad Jūsu Sievišķā Sākotne citādi nevar Jūs sasniegt.
Starp daudzām izcilībā noenkurotām pērlēm tur var uziet arī šādu: 2654 17 -> MĀKSLINIEKS INSCENĒTĀJS.
Kāds nevienam nepazīstams Robert Wallace Malone MD kādā nevienam nepazīstamā Joe Rogan podkāstā cita starpā ieminējās par masu psihozes efektu, bet, ņemot vērā, ka "vidēji statiskam" iedzīvotājam jēdziens "prāts" pilnībā atbilst jēdzienam "saprāts", Latvijas psihes loģiku pētnieks (iespējams, zinātājs) LR1 viļņos "masu psihozi" nodefinēja kā "vesalo saprātu".
Informācijai: kamēr Sievišķā Sākotne kopā ar Vīrišķo Sākotni dzīvojas pa Jūsu Sirds Telpu, Saprāta Sākotne mājo galvas smadzenēs, kas nodarbojas ar komunikāciju nodrošināšanu starp Jūsu uztveres sistēmu un ķermeņa motoriku. Vai prātam veselīgā stāvoklī ir kāda nozīme šajās funkcijās? Diemžēl nē, jo tas atrodas Jūsu trijos apakšējos enerģijas centros, kuriem ir diezgan liela nozīme cilvēka būtnes kontrolēšanā jeb Dzīvības traucējumu radīšanā. Sajauciet kopā Bailes, Iekāri un Augstprātību un Jums būs prāts. Tieši šie trigeri darbina programmas, kas Jūsos ierakstītas.
Kā atpazīt mākslinieku? Mākslinieks dzird Sirds Telpu. Politiķis pēc definīcijas nedzird, jo politikā nav improvizācijas.
Kas ir politika? Politika ir līderība. Kā mēs labi zinām līderībai ir dažādas nokrāsas - to var pārstāvēt arī garīgie skolotāji, reliģiskie līderi, varmākas, mūža-aktieri (dīvaini izveicīgas populāras/atpazīstamas personas), kompromitēti mākslinieki, sintētiski mākslinieki, tāpat sportisti. Izvēlies kāds tīkamāks! Būtiska nianse ir apslēpta vajadzībā, kāpēc izveicīgi ļaudis, kas mīt kalnainos apvidos izdomāja šīs profesijas un to paveidus.
Redziet: samazinot cilvēka būtnes enerģiju, kādā brīdī tās apzinātība vairāk nesaņem signālus no Saprāta Sākotnes, bet marginālos gadījumos pat no Sirds Telpas. Citiem vārdiem: būtne tiek atstāta programmu varā - apzinātības saliņa kļūst mazāka, vēl mazāka, kamēr būtne sasniedz stāvokli "autopilots", bet apzinātībai izgaistot pavisam, pat "androīds". Bet programmas, kā zinās stāstīt programmētāji, labi darbojas tikai paredzamos apstākļos.
Ne Dzīvībai, ne Sievišķajai Sākotnei nepatīk paredzami apstākļi, tāpēc ka Multiversa attīstību virza vēlme gūt jaunu, neatkārtojamu pieredzi. Jauna pieredze sasaucas ar Brīvās Gribas Sākotnes iemīļoto lauciņu "iespējām", ko dažas divkājainas programmu izgāztuves mums nodefinējušas par "riskiem". Un šie līderi tad arī nodarbojas ar caurumu aizlāpīšanu, kad mākslīgais intelekts kārtējo reizi izgāzies neparedzot iespējas, ar Sievišķā Sākotne mūs apgādās tik ilgi, kamēr mēs šo sūdu iznīcināsim pilnībā.
Kā jau Jūs esat pamanījuši, pat visdaiļrunīgākie žaketnieki ir sākuši stostīties, jo piecgades plāns labu laiciņu atpakaļ sāka manāmi buksēt. Kādu laiku to pamanīja tā Sebes (šādi izrunājas šīs planētas īstais vārds, liriešu un slāvu civilizācijas pirmoreiz aptuveni vienlaicīgi izrunāja 689 tūkstošus gadu atpakaļ) cilvēces ceturtdaļa, kas ne tikai spēj apzināti sarunāties ar Apziņu, bet atrodas ļoti lielā informētībā - kas, ko, kad un par cik?
Ar pārējiem neiet tik ātri - tie joprojām gaida kādas vadlīnijas no zombēšanas kastītes. Ņemot vērā, ka izdzēšot atsevišķus programmu kompleksus, atsevišķi 30-gadīgie par jaunu apgūst pārvaldīt sava ķermeņa motorikas pamatdarbības, šī transformācija no mākslīgā intelekta kulta uz Dzīvību var ievilkties, jo par to liecina vispārējs humora izjūtas trūkums, kas ir viens no svarīgākajiem Brīvās Gribas izpausmju indikātoriem cilvēkā.
Šajās dienās vairāki mākslinieki ir saņēmuši zvanus no nu jau bankrotējušas korporācijas otrpus okeānam. Jāsaka, ka zvanītāji jau ir apzināti un to rosīgā darbošanās ir mitējusies vēl nesasniegusi kulmināciju.
Cienījamie mākslinieki! Lūdzu aizmirstiet visas sāpīgās apņemšanās, kas tika Jums uzspiestas šo tālsarunu laikā.
Kad Jūs pārņem kāda neziņa saistībā ar aktualitātēm, labāk uzmeklējiet un noskatieties kādu Oliver Stone dokumentālo kino. Kustīgas bildītes pārvietojas tik ātri, ka prāts netiek līdzi un lūdz palīdzību no titriem. Centieties šo izziņas funkciju uzticēt Saprātam, kas darbojas neierobežoti ātri, tātad ātrāk nekā gaismas ātrums.
Atcerieties: pamosties no murga ir Jūsu tiesības nevis pienākums. Turklāt māksliniekiem nav pienākumu, kamēr tie draudzējas ar Sievišķo Sākotni. Gribētos tā teikt par katru cilvēku, katru būtni, cienījamie mākslinieki! Bet kādam tos ir jāpamodina!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!