Aktualitātes
13.10.2023

Pie Brīvības pieminekļa aicina pieminēt Izraēlā nogalinātos

Komentē
0

Reaģējot uz teroraktiem, ko pēdējās nedēļas laikā pret Izraēlas mierīgajiem iedzīvotājiem pastrādājusi teroristu organizācija "Hamas", izskanējis aicinājums šosestdien, 14. oktobrī, plkst. 20.00 pulcēties pie Brīvības pieminekļa, lai pieminētu nogalinātos.

"Ikviens tiek laipni aicināts pulcēties pie Brīvības pieminekļa, lai paustu savu nostāju pret Izraēlā notiekošo karu un atbalstītu Izraēlas tautu un cilvēkus šajos smagajos laikos.  Ņemot vērā izteikti rudenīgos laikapstākļus, iesakām silti apģērbties, paņemt līdzi termosu ar karstu dzērienu, kā arī laikapstākļiem piemērotas svecītes (ar vāciņu) un/vai akcijas norisi atbalstošus plakātus.  Droši aiciniet līdzi arī draugus un ģimenes locekļus – kopībā ir spēks," stāsta rīkotāji.

Jautājumu gadījumā sazināties ar Latvijas Ebreju kopienas valdes locekli Dāvidu Lipkinu pa tālruni 29758680.

Tiek ziņots, ka zvērīgajos noziegumos bojā gājuši vairāk nekā 1000 Izraēlas iedzīvotāji, vēl vairāki simti ievainoti un saņemti gūstā Gazas joslā. Vairāk par notikušo un tā kontekstu iespējams lasīt Lolitas Tomsones rakstā "Raheles cepumi mums visiem" un Roberta Menča esejā "Apziņa par "Hamas" uzbrukuma nežēlīgo un nepieņemamo dabu".

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!