Aktualitātes
17.01.2023

Pēc trīs gadu pārtraukuma atkal notiks Mākslas akadēmijas karnevāls

Komentē
0

Latvijas Mākslas akadēmija izziņojusi šīgada karnevālu ar tēmu "Rītausmas fortūna". Karnevāls notiks 17. februārī, un tā apmeklētāji varēs klausīties koncertus, skatīties kino un piedalīties "Satori" dzejnieku diskotēkā.

"Pēc trīs gadu miega Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā ir uzaususi rītausma. Mūs apņem veiksmes un laimes iemiesotāja Fortūna, no kuras pārpilnības raga izslāpušie var atveldzēties, iedvesmoties un baudīt. Ir atnākusi jauna diena un svaiga gaisa elpa! Ir laiks svinēt dzīvi un pašiem celt pasauli!" raksta karnevāla rīkotāji.

Karnevāla apmeklētāji varēs baudīt mūziku uz deviņām skatuvēm, veldzēties performanču kabinetā un 2ANNAS kinostūrī, līksmot "Satori" dzejnieku diskotēkā, piedalīties dažādās aktivitātēs un novērtēt jauno mākslinieku veidotās dekorācijas.

Šogad karnevālā uzstāsies Ainārs Mielavs, Rolands Če, "Alejas", "Tesa", "Bel Tempo", "Podruga" un citi mākslinieki. Jau 21.30 karnevāla gaiteņus ierībinās bundzinieku grupa "Samba de Riga". Būs arī ievērojami mūziķi, kuru vārdus uzzinās tie, kuri uz pasākumu ieradīsies savlaicīgi.

Karnevāls notiks no plkst. 21.00 līdz 6.00. Biļešu cenas: LMA studentiem – 15 eiro; LMA absolventiem, LMA studentu draugiem, citu augstskolu studentiem, kultūras darbiniekiem – 30 eiro; visiem citiem – 40 eiro.

Biļetes iegādāties varēs no 18. janvāra LMA 1. stāvā ik darbdienu no plkst. 13.30 līdz 14.40 un no 16.30 līdz 19.00, kā arī mākslas preču veikalā “Vilhelms” Kr. Valdemāra ielā 9 (pretim Mākslas akadēmijai) darbdienās no plkst. 8.30 līdz 19.00 un sestdienās no 10.00 līdz 17.00. Sākot no 23. janvāra, biļetes varēs iegādāties arī kultūrtelpā M/Darbnīca Aristīda Briāna ielā 9 – no trešdienas līdz sestdienai, no plkst. 18.00 līdz 3.00. Katrs akadēmijas students vai absolvents, uzrādot studenta apliecību vai diplomu, varēs iegādāties vairākas biļetes sev un draugiem. Norēķini tikai skaidrā naudā, un biļešu skaits ir ierobežots.

Ieeja karnevālā no 18 gadu vecuma – pie ieejas tiks pārbaudīti personu apliecinoši dokumenti.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!