Aktualitātes
17.06.2022

"Netflix" izziņo pieteikšanos seriālā "Kalmāra spēle" balstītam realitātes šovam

Komentē
0

Straumēšanas kompānija "Netflix" veidos jaunu realitātes šovu, kas balstīsies populārā korejiešu seriāla "Kalmāra spēle" (Squid Game) sižetā.

Pieteikšanās šovam "Kalmāra spēle: Izaicinājums" (Squid Game: The Challenge) izziņota šonedēļ publicētā video, kur redzami seriāla skatītājiem jau pazīstami tēli: "zaļās gaismas, sarkanās gaismas" lelle un maskās tērptie sargi.

Jaunā realitātes šova veidotāji sola, ka tas būs lielākais televīzijas vēsturē – gan naudas balvas apjoma, gan dalībnieku skaita ziņā: plānots, ka par 4,5 miljonu dolāru lielo balvu cīnīsies 456 dalībnieki.

Seriāla "Kalmāra spēle" centrā ir tāda paša nosaukuma sacensības, kurās bagāto izklaidei uz dzīvību un nāvi sacenšas nabadzīgie un marginalizētie sabiedrības locekļi. Lai arī seriāls popularitāti ieguvis ne tikai ar aso sociālo kritiku, bet arī vardarbības atveidojumu, jaunā realitātes šova veidotāji sola – ļaunākais, kas gaida dalībniekus, ir došanās mājās tukšām rokām.

Realitātes šovam var pieteikties angliski runājoši cilvēki no visas pasaules, to iespējams izdarīt šeit.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!