Aktualitātes
30.11.2022

Keitija Bārbale izdod debijas albumu "Akmens Dievs"

Komentē
0

Mūziķe un dziesmu autore Keitija Bārbale ir izdevusi debijas akustisko solo albumu "Akmens Dievs" un aicina uz prezentācijas koncertu 12. decembrī bārā "Aleponija".

"Šis ir dzīvā ieraksta albums – viens mēģinājums, trīspadsmit dziesmas. Albumā vēlējos sevi iemūžināt formātā, kādā piedāvāju sevi klausītājiem koncertos – ar ģitāru, balsi, bez filtriem," tā par albumu saka Keitija Bārbale.

Albumā dzirdamās dziesmas tapušas laika posmā no 2019. līdz 2021. gadam. Tām raksturīgs Keitijas Bārbales dziesmu rakstīšanas stils un izpildījums – romantiski, melanholiski dziesmu teksti un īpatnēja dziedāšanas maniere.

"Akustiskais dzīvā izpildījuma albums iekapsulē laiku, telpu un vietu. Tas ir kaut kas, ko nevar mākslīgi izmainīt, tas raksturo dzīvību, klātesamību, tagadni, mirkli," saka dziedātāja.

Albuma prezentācijas koncerts notiks 12. decembrī pulksten 21.21 bārā "Aleponija". Koncertā būs gaidāmi vairāki pārsteigumi, viens no tiem būs slepenais viesmākslinieks, vēsta mūziķe.

Albums ierakstīts Liepājā, kultūras namā "Wiktorija", dziesmas ierakstu veicis Mārtiņš Krastiņš, albuma vāka bildi uzņēmusi Laima Skrīvele.

Albumu iespējams noklausīties "Spotify".

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!