Foto: Aleksejs Beļeckis.
 
Aktualitātes
04.10.2023

Podkāstā "Kultūristi un apkaimisti" viesojas laikmetīgās kultūras producente Kitija Vasiļjeva

Komentē
0

Šajā raidieraksta "Kultūristi un apkaimisti" epizodē viesojas Kitija Vasiļjeva – radošā un izstāžu producente, kas strādā gan vietējos, gan starptautiskos projektos, tostarp bijusi Latvijas paviljona direktore 56. Venēcijas mākslas biennālē.

Sarunā ar Antoniju Skopu un Žulijenu Nuhumu Kulibali tiek pacelti vairāki nozīmīgi jautājumi – vai kultūra var būt kopienu veidošanas un stiprināšanas rīks? Kas nepieciešams, lai kultūras un apkaimju darbinieku sadarbība būtu auglīga? Kādu lomu šajos procesos spēlē rūpju koncepts un kāda ir iesaistīto pušu atbildība kopienu priekšā?

Biedrības "Ascendum" veidotais raidieraksts "Kultūristi un apkaimisti" ir platforma, kurā ar Rīgas apkaimju biedrību pārstāvjiem un kultūras veidotājiem runāsim par veidiem, kādos iedzīvotāji var pašorganizēties, iesaistīties kopienas dzīvē un padarīt apkaimju dzīvi patīkamāku, tostarp, ar kultūras rīkiem.


Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!