Aktualitātes
20.07.2019

Igijs Pops izziņo jaunu albumu "Free"

Komentē
0

Igija Popa astoņpadsmitais albums, kas klajā nāks 6. septembrī, presei izplatītajā informācijā tiek raksturots kā "vienreizēji drūms un kontemplatīvs".

"Free" seko 2016. gadā iznākušajam albumam "Post Pop Depression". "Kad beidzās "Post Pop Depression" tūres, man beidzot šķita, ka esmu atbrīvojies no hroniskās nedrošības sajūtas, kas jau pārlieku ilgi bija traucējusi manai dzīvei un karjerai," stāsta mūziķis. "Taču vienlaikus jutos izsmelts. Vēlējos uzlikt saulesbrilles, pagriezt muguru un soļot prom. Es gribēju būt brīvs. Es zinu, ka tā ir ilūzija un ka brīvība ir tikai sajūta, taču līdz šim esmu dzīvojis ar pārliecību, ka par šo sajūtu vērts cīnīties un ka cilvēkam visvairāk vajadzīga nevis mīlestība vai laime, bet brīvības sajūta. Tātad šis albums ar mani vienkārši notika un es tam ļāvos."

Līdz ar ziņu publicēts arī gaidāmā ieraksta tīzeris.

Igijs Pops redzams jaunākajā Džima Džārmuša kinolentē "The Dead Don’t Die", kur atveido pēc kafijas kāru zombiju, savukārt oktobrī klajā nāks viņa dziesmu tekstu izlase "’Til Wrong Feels Right".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!