Foto: Vika Eksta
 
Aktualitātes
28.05.2019

"Ezera skaņas" aicina uz piecām radošām vasaras nometnēm

Komentē
0

Festivāls "Ezera skaņas" izsludinājis pieteikšanos vasaras nometnēm, kas notiks 10.–18. augustā. Tās norisināsies Vestienā pie Kāla ezera, un tajā tiks izstrādāti projekti dizainā, mūzikā, horeogrāfijā, foto un niršanā. Nometnes notiks brīvā stilā ar fokusu uz jaunradi un radošo procesu.

Lai kopīgi sagatavotos festivālam "Ezera skaņas" un radoši pavadītu laiku, interesenti ir aicināti pieteikties festivāla rīkotāju organizētajām vasaras nometnēm:

  • Dizaina nometne ļaus strādāt pie diviem lielformāta darbiem – vides objektiem un peldošajām skatuvēm. 
  • Mūzikas nometne ir iespēja satikt domubiedrus mūziķus, dalīties ar saviem jau esošajiem darbiem un nedēļu strādāt pie jauniem skaņdarbiem. 
  • Fotogrāfijas nometnes diskusijās un praktiskajā darbā dalībnieki varēs attīstīt savas foto prasmes. Katram būs iespēja izvēlēties savu individuālo fokusu un koncentrēties uz kādu tēmu. 
  • Horeogrāfijas nometne dos iespēju strādāt ar savu ķermeni, atbrīvot sevi kustībai un piedalīties performances veidošanā Kāla ezera teritorijā. 
  • Niršanas nometne ir aicinājums nirējiem un zemūdens izpētes entuziastiem piepulcēties profesionāļu komandai Kāla ezera dzīļu pētniecībā. Kopā ar profesionāļiem ezerā tiks veidota mākslinieciska zemūdens performance ar gaismas objektiem.

Norisināsies arī Brīvprātīgo nometne, kuras laikā dalībnieki palīdzēs festivāla "Ezera skaņas" sagatavošanas darbos. 

Piedalīšanās Brīvprātīgo nometnē ir bez maksas, pārējo nometņu dalībniekiem jāsedz savas uzturēšanās izmaksas (ēdināšana un gultasvieta) 80 eiro apmērā. Nometnei nepieciešamos materiālus nodrošinās "Ezera skaņas" sadarbībā ar veikalu-noliktavu "DEPO" un Madonas novada domi. 

Nometnēm aicināti pieteikties dalībnieki vecumā no 18 gadiem ar vai bez priekšzināšanām, aizpildot anketu mājaslapā. Pieteikšanās Dizaina nometnei – līdz 10. jūnijam. Nodarbības notiks galvenokārt angļu valodā. Nometnes laiks – 10.–18. augusts, savukārt festivāls "Ezera skaņas" Kāla ezerā norisināsies 17. augusta rītā plkst. 5:00.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!