Aktualitātes
28.02.2022

Atcelts festivāls "Rīga Jūrmala"

Komentē
0

Atcelts mūzikas festivāls "Rīga Jūrmala", publiski paziņojuši festivāla rīkotāji.

"Traģiskā kara dēļ Ukrainā esam nolēmuši atcelt šovasar plānoto festivālu. Tas nav viegls lēmums, taču šādas cilvēciskas traģēdijas laikā mēs neredzam veidu, kā turpināt. Mēs kategoriski nosodām Krievijas iebrukumu Ukrainā," rakstīts paziņojumā.

Tāpat rīkotāji vēsta, ka notikušas izmaiņas festivāla padomē un vadībā, kā arī tiek plānots pilnībā pārskatīt potenciālo darbību nākotnē.

Festivāla komanda piebilst: "Mēs esam dziļi sarūgtināti par šobrīd notiekošo un apņemamies, ka festivāla komandas ietvaros un katrs individuāli turpināsim sniegt palīdzību šī briesmīgā kara upuriem Ukrainā."

Organizatori norāda, ka visiem biļešu īpašniekiem nākamo divu nedēļu laikā nauda par iegādātajām biļetēm tiks automātiski atgriezta. Dāvanu karšu īpašnieki aicināti sazināties, rakstot uz e-pasta adresi [email protected].

Festivāla "Rīga Jūrmala" norise bija plānota no 1. jūlija līdz 28.augustam četrās nedēļas nogalēs. Tostarp bija paredzēta arī Sanktpēterburgas Marijas teātra orķestra un diriģenta Valērija Gergijeva uzstāšanās. Milānas opera "La Scala" atteikusies sadarboties ar Gergijevu, kurš ir Krievijas pašreizējās varas un Vladimira Putina atbalstītājs. Diriģenta dalība tika atcelta šajā nedēļas nogalē gaidāmajos koncertos Kārnegija zālē, Ņujorkā, kur viņam bija paredzēta uzstāšanās ar Vīnes filharmoniķiem.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!