Aktualitātes
17.02.2023

Aicinām "Zaļgalvja" skatītājus atbalstīt raidījuma tapšanu

Komentē
0

Lai pabeigtu vides raidījuma "Zaļgalvis" 3. sezonu, uzsākam līdzekļu vākšanas kampaņu platformā "IndieGoGo". Atbalstītāji var ne tikai palīdzēt raidījumam nonākt uz ekrāniem, bet arī tikt pie vērtīgiem labumiem: fotogrāfijām ar Rvīna Vardes parakstu, kopīga seansa ar raidījuma radošo komandu un pastaigas dabā ar Rvīnu Vardi. Uzzināt vairāk un atbalstīt raidījumu iespējams šeit.

Šajā "Zaļgalvja" sezonā esam iecerējuši deviņas aizraujošas sērijas, kurās Rvīns Varde ar dažādu profesiju un dzīvesgājumu domubiedriem runās par klimata aktīvismu, nākotnes ēdienkarti, mantu labošanu, sēklām kā nākotnes valūtu, ekoloģisku domāšanu lielu svētku plānošanā un citiem tematiem. Sezona šogad paplašina skatu arī uz ekspertu domām un pieredzi kaimiņos – ziemeļvalstīs!

Raidījumu var vērot jau tagad, svētdienās plkst. 18.15, LTV1, taču, lai pastāstītu visus stāstus, kas mums padomā, un nodrošinātu, ka šie stāsti sasniedz plašu auditoriju, nepieciešama raidījuma skatītāju palīdzība, tāpēc sākam līdzekļu vākšanas kampaņu platformā "IndieGoGo".

Mūsu mērķis ir kopīgiem spēkiem savākt 6000 eiro visu deviņu sēriju pabeigšanai, bet "Zaļgalvja" atbalstītāji var iegūt vērtīgus labumus: Rvīna Vardes uzņemtu fotogrāfiju ar autora parakstu un vēlējumu, ielūgumu uz slēgtu raidījuma pēdējās sērijas pirmizrādi ar radošo komandu un aizraujošu brīvdabas ekskursiju ar Rvīnu.

Uzzināt vairāk un atbalstīt raidījumu iespējams šeit, bet zemāk skaties "Satori" galvenā redaktora Henrika Eliasa Zēgnera un raidījuma vadītāja Rvīna Vardes uzrunu "Zaļgalvja" draugiem! Priecāsimies, ja dalīsies ar kampaņas materiāliem un vēstījumu savā draugu un kolēģu lokā.

"Zaļgalvis" ir biedrības "Ascendum" un "VFS Films" veidots raidījums par cilvēka un vides attiecībām un mijiedarbi visos līmeņos – gan ikdienas lēmumos, gan sabiedrības, politikas un pat mākslas rāmējumā. Kopš raidījuma pirmizrādes iznākušas jau 40 sērijas, un tas kļuvis par vienu no iemīļotākajām pārraidēm Latvijas Televīzijā. Visus jaunumus par raidījumu meklē šeit!


Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!