Aktualitātes
16.06.2023

Rīkos labdarības koncertu Hersonas apgabala plūdos cietušajiem

Komentē
0

Biedrība "Tavi draugi" otrdien, 20. jūnijā, pulksten 19 Rīgā, Ventspils ielā 50, ar labdarības koncertu Kahovkas HES sprādziena radītajos plūdos cietušajiem, viņu evakuācijai un izmitināšanai atklās labdarības koncertu ciklu "Angāra saulrieti". 

Kā vēsta rīkotāji, pirmā koncerta galvenais mākslinieks būs viens no Latvijā iemīļotākajiem mūziķiem. Viņa vārds tiks atklāts dienu pirms koncerta, 19. jūnijā.

Koncerts iesāks četru labdarības koncertu sēriju "Angāra saulrieti", kas šovasar tiks veltīti Ukrainas civiliedzīvotāju un armijas aktuālajām vajadzībām un ko "Tavi draugi" rīko, lai pateiktos visiem Latvijas iedzīvotājiem par viņu atbalstu un ziedojumiem gan pēdējās nedēļas laikā, gan kopš Ukrainas kara sākuma.

Ieeja 20. jūnija koncertā ir par ziedojumiem – "Tavi draugi" aicina ieejas biļetes vietā ziedot garo gumijas zābaku pārus, kas ļoti nepieciešami plūdos cietušajiem, vai veikt mērķa ziedojumu pie ieejas. Ziedotie gumijas zābaki var būt lietoti, bet labā stāvoklī.

Plašāka informācija par ziedošanas iespējām Hersonas apgabala plūdos cietušajiem un citiem labdarības projektiem pieejama saitē.

Biedrība "Tavi draugi" nodrošina koordinētu humānās palīdzības sniegšanu Ukrainas civiliedzīvotājiem Latvijā un Ukrainā, organizējot un koordinējot Latvijas iedzīvotāju, organizāciju un uzņēmumu brīvprātīgo iesaisti palīdzības sniegšanā. Līdz kara sākšanās dienai biedrība sniedza palīdzību un atbalstu ģimenēm, kas nonākušas trūkumā vai saskārušās ar problēmām tepat Latvijā, bet kopš kara pirmās dienas fokuss strauji nomainīts uz palīdzības sniegšanu Ukrainai. Tostarp tiek nodrošināta arī palīdzība Ukrainas kara bēgļiem Latvijas–Krievijas robežpunktos.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!