Florensa Pjū filmā "Saulgriežu kults".
 
Aktualitātes
22.06.2022

"Netflix" ekranizēs Džona Steinbeka romānu "Austrumos no Ēdenes"

Komentē
0

Straumēšanas platforma paziņojusi, ka uzņems seriālu pēc amerikāņu rakstnieka Džona Steinbeka romāna "Austrumos no Ēdenes" motīviem. Galveno lomu tajā atveidos aktrise Florensa Pjū.

1952. gadā iznākušais romāns "Austrumos no Ēdenes" tiek uzskatīts par amerikāņu literatūras klasiku un tā darbība risinās 20. gadsimta sākumā, kad īru izcelsmes imigranti Hamiltoni, cerībā uz labāku dzīvi, pārceļas uz Salinas ieleju Kalifornijā, kur viņu likteņi vairāku paaudžu garumā savijas ar Trasku ģimeni. 

Zināms, ka Florensa Pjū, kas spēlējusi tādās filmās kā "Lēdija Makbeta" (Lady Macbeth, 2016), "Mazās sievietes" (Little Women, 2019) un "Saulgriežu kults" (Midsommer, 2019), filmā atveidos Ketijas lomu, savukārt seriāla producente un scenārija autore būs aktrise Zoja Kazana, kas līdz šim darbojusies kā aktrise un bijusi scenāriju līdzautore filmām "Mežonīgā dzīve" (Wildlife, 2018) un "Ruby Sparks". Kazanas vectēvs, režisors Elija Kazans, ekranizēja romānu 1955. gadā un šajā filmā pirmo lomu lielajā kino nospēlēja Džeimss Dīns.

Seriāla iznākšanas laiks vēl nav zināms.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!