Kadrs no Klintas Purples veidotā video
 
Konkursa darbi
14.05.2014

Klinta Purple

Komentē
0

Aprīļa mēneša "Satori" un "Lattecom" skolēnu ilustrāciju konkursa uzvarētāja ir Bebrenes vispārizglītojošās un profesionālās vidusskolas 12. klases skolniece Klinta Purple. Klintai dāvināsim veicināšanas balvu un dosim iespēju cīnīties par mūsu atbalstītāja "Lattelecom" sarūpēto planšetdatoru konkursa otrā ceturkšņa  uzvarētājam, kuru paziņosim jau nākamnedēļ. Otrajā ceturksnī finālistu rindās, līdzās šī mēneša uzvarētājai Klintai, ir iekļuvusi arī Jeļizaveta Ostrovska un Laura Alpe.

Lai ilustrētu  Agnese Loginas rakstu "Kas slēpjas aiz "Oskaru" zelta?", kā mediju Klinta Purple ir izvēlējusies video. Komentējot savu darbu, Klinta raksta: "Kad lasīju šo publikāciju pirmo reizi, tā man bija aktuāla saistībā ar drīzumā gaidāmo "Oskara" pasniegšanas ceremoniju, kā arī interesants šķita autores "rokraksts" un viedoklis, tāpēc izvēlējos to atspoguļot video formātā."

Konkurss norisināsies līdz 2014. gada novembrim, un reizi trijos mēnešos tiks izraudzīts viens dalībnieks, kas savā īpašumā iegūs planšetdatoru. Konkursa noteikumus iespējams uzzināt ŠEIT.

Aprīlis 2014

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!