Aktualitātes
28.06.2022

Jaunieši pulcēsies jaunā koprades festivālā "Kopums"

Komentē
0

12. un 13. augustā Jūrmalā, Dzintaru Mežaparkā, norisināsies jauns festivāls "Kopums", kas vienuviet savedīs dažādas jauniešu organizācijas, māksliniekus, radošās personības, līderus un jauniešus no visas Latvijas.

Festivāls ir daļa no Eiropas Jaunatnes gada aktivitātēm un tā mērķis ir iepazīstināt jauniešus ar jaunatnes organizācijām un iespējām lietderīgi un interesanti pavadīt laiku, kā arī iedvesmot līdzdarboties labākas nākotnes kopradīšanā.

Rīkotāji aicina ikvienu interesentu apmeklēt festivālu, bet īpaši piedalīties aicināti jaunieši. Festivāla mērķis ir vienkopus pulcēt vairāk nekā 10 000 cilvēkus, tai skaitā vismaz 1000 jauniešus no attālākiem reģioniem.

Tuvāko nedēļu laikā tiks izziņota festivāla programma gan ar izglītojošām, gan ar izklaides aktivitātēm.

Pasākumu rīko Latvijas Jaunatnes padome, Izglītības un zinātnes ministrija, Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība un Jūrmalas Jaunatnes iniciatīvu centrs.

Rīkotāji aicina pieteikties organizācijas, kuras vēlētos īstenot savu aktivitāti, telti vai ideju "Kopumā". Idejas iespējams pieteikt, rakstot uz [email protected]

Sekot līdzi jaunumiem un uzzināt sīkāku informāciju var sociālo tīklu platformās.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!