Aktualitātes
19.02.2020

Fon Stricka villā notiks "Rīgas Mazākā izsole"

Komentē
0

Šī gada 7. martā plkst. 19:00 K. K. fon Stricka villā norisināsies pirmā "Rīgas Mazākā izsole", kuras ietvaros tās apmeklētājiem būs iespējams iegādāties vairāku atzinību guvušu latviešu mākslinieku darbus par saprātīgām cenām. Vakara gaitā notiks arī vairāki muzikāli priekšnesumi un performances.

Izsole notiks sadarbībā ar "Rīgas Mazāko galeriju". "Tās mērķis ir veicināt diskusiju par ierasti nekomerciālās vizuālās mākslas spēju kļūt kolekcionējamai," raksta rīkotāji. "Aicinot "Rīgas Mazākajā izsolē" piedalīties pēc iespējas atšķirīgu mākslinieku spektru, pasākuma viesiem būs iespējams pārliecināties par laikmetīgās mākslas spēju veiksmīgi realizēties un pastāvēt arī ārpus izstāžu projektiem.

Vienlaikus izsoles uzdevums ir pievērst uzmanību nelielu, eksperimentālu vizuālās mākslas projektu nepieciešamībai un nozīmei kultūras kopainā, kā arī veicināt sabiedrību atbalstīt māksliniekus aizvien jaunu darbu radīšanai."

"Rīgas Mazākajā izsolē" būs iespējams iegādāties Ilmāra Blumberga, Kristiana Brektes, Evelīnas Deičmanes, Andra Eglīša, Ivetas Gabaliņas, "GolfClayderman", Helēnas Heinrihsones, Pauļa Liepas, "Moreanimalthanzooallowed", Katrīnas Neiburgas, Kaspara Podnieka, Roberta Rūrāna, Kriša Salmaņa un "Shady ladies" darbus.

Vakara gaitā viesus ar priekšnesumiem priecēs Andrē Vida un "Shady ladies", kā arī būs iespējams piedzīvot Ances Vilnītes performanci.

Izsoli vadīs Marija Bērziņa, bet par dejām rūpēsies Mārtiņš Grauds.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!