Konkursa darbi
16.12.2013

Elvīra Gruze

Komentē
0

Esam priecīgi paziņot interneta žurnāla "Satori" un "Lattelecom" kopīgi radītā skolēnu ilustrāciju konkursa novembra mēneša uzvarētāju Elvīru Gruzi no Saldus novada Druvas vidusskolas (12. klase)

Elvīra Gruze konkursā pieteikusi fotomākslas darbu, ilustrējot interneta žurnālā "Satori" 2013. gada 24. septembrī publicēto diskusiju "Cilvēks daba un pilsēta". Par savu darbu Elvīra raksta: "Daba pret urbānismu vai otrādi. Mūsdienās cilvēks pārsvarā piespiež dabu pakļauties. Reizēm daba pakļaujas, bet pilsētā cilvēks to grib pārveidot, liedzot saglabāties tās skaistumam un trauslumam. Sasaistot šo fotogrāfiju ar interneta žurnāla  "Satori" diskusiju, es vēlos parādīt, lai arī cik un kādos veidos cilvēks urbanizētu dabu un to pārveidotu, tā vienalga atradīs veidu, kā par sevi atgādināt, lai cilvēks neaizmirstu par to rūpēties, lai to pamanītu."

Elvīra izvirzīta konkursa 2. kārtai, kuras uzvarētāju izvēlēsimies 2014. gada februārī starp novembra, decembra un janvāra mēnešu laureātiem. Elvīra saņems veicināšanas balvas no "Satori" un "Lattelecom", bet 2. kārtas uzvarētājs balvā iegūs planšetdatoru. Konkurss norisināsies līdz 2014. gada novembrim, un reizi trijos mēnešos tiks izraudzīts viens dalībnieks, kas savā īpašumā iegūs planšetdatoru. Konkursa noteikumus iespējams uzzināt ŠEIT.

Novembris 2013

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!