Aktualitātes
13.11.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām novērtēt iepirkšanās dzeju un poētisko apokaliptismu, klātienē iepazīt "Satori" autorus un uzzināt, kā varētu izskatīties bezmaksas pusdienu sabiedrība.

  1. Šonedēļ iesakām apskatīt starptautiski atzītā fotomākslinieka Ivara Grāvleja izstādi "Shopping Poetry" ("Iepirkšanās dzeja") galerijā "Careva contemporary". Savu jaunāko projektu par Latvijas fotomākslas enfant terrible dēvētais Grāvlejs iesācis Vācijas pilsētā Šopingenā, un tajā skatāmi pirkuma čeki, kurus fotogrāfs pārvērtis savdabīgā dzejā.
  2. Šonedēļ turpinās arī akcija "Satiec "Satori" autoru!", kuras laikā aicinām klātienē iepazīt iecienītākos "Satori" autorus – otrdien viesnīcā un restorānā "Neiburgs" lasītājus gaidīs publicists un rakstnieks Pauls Bankovskis, trešdien savā radošajā darbībā ļaus ieskatīties vēsturnieks Artis Buks, ceturtdien par savu pieredzi publicistikā gatavs stāstīt Iļja Marija Boļšakovs, savukārt piektdien savu zibstāstu publiski rakstīs Linda Curika.
  3. Ceturtdien kinoteātrī "Kino Bize" būs skatāma dokumentālā filma "Bezmaksas pusdienu sabiedrība", kas sniedz padziļinātu ieskatu garantēta minimālā iztikas minimuma idejās un meklē skaidrojumus, iespējas un pieredzes, kā tās varētu īstenot. Pēc filmas redzēto komentēs sociālais psihologs Reinis Lazda.
  4. Savukārt piektdien iesakām novērtēt Mākslas stacijā "Dubulti" skatāmo vērienīgo Miķeļa Fišera personālizstādi "Vainavas un noplicinājumi", kas ieturēta māksliniekam raksturīgajā poētiskā apokaliptisma garā un ir Fišera pirmā atkalsastapšanās ar skatītajiem pēc dalības 57. Venēcijas mākslas biennālē pērn.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!