Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
14.07.2023

Āgenskalna tirgū notiks pasākumu sērija "Portāls"

Komentē
0

Visas vasaras garumā piektdienu vakaros Āgenskalna tirgus pagalmā notiks daudzveidīgi bezmaksas pasākumi: "Sieviešu stendaps" un elektroniskās mūzikas izpētes darbnīca, slāvu tautu dziedājumi un ukraiņu virtuves meistarklase, "Repair cafe" lietu labošanas stacija un mākslinieku print battle, "Brīvrunas projekta" koncerts un repa darbnīca jauniešiem, kopienas improvizācijas teātris, grupas "Rahu The Fool" koncerts un citi notikumi. 

Kā uzsver rīkotāji, jūlija un augusta piektdienu vakari veltīti visdažādākajām tēmām, tādējādi radot iespēju atšķirīgām vecuma un interešu grupām ik nedēļu nonākt nepieredzētā vidē, izzināt jaunas kultūras, iegūt jaunas prasmes, dalīties pieredzē un radoši pilnveidoties. Visas vasaras garumā darbosies terase, vakara tirgus, bāri un kafejnīcas.

Savukārt svētdienās tirgū gaidāmi daudzpusīgi tematiskie tirgi – paralēli ik svētdienu pagalmā notiekošajam un jau iecienītajam senlietu tirgum "Krāminieks" programmā plānoti "Saldējuma svētki", "Grāmatu tirgus" un vintage pērļu andele "TURBO Vintage". Vienlaikus 23. jūlija un 6., 13., 27. augusta svētdienu rītos jaunizveidotajā tirgus koprades virtuvē "RE CEP TE" notiks bezmaksas kulinārijas darbnīcas bērniem un jauniešiem. Kopā ar nozares profesionāļiem bērni un jaunieši varēs piedalīties aizraujošās darbnīcās, radoši eksperimentēt un tuvāk iepazīt pavārmākslu. 

Koprades pasākumu "Portāls" programma:

14.07. Sieviešu stendaps un modulāro sintezatoru darbnīca ar Nina Elektrichka un Erica Synths
21.07. Slāvu tautu dziedājumi un ukraiņu vakariņas
28.07. Brīvrunu projekta koncerts un repa darbnīca jauniešiem
04.08. "Repair cafe" un print battle, DJ vakars
11.08. Kopienas improvizācijas teātris un improvizācijas darbnīca
18.08. Svētku izdejošanās ar "Rahu The Fool"
25.08. Mūzikas eksperimenti ar jaunajiem māksliniekiem.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!