Aktualitātes
14.03.2022

Pasniegtas Britu kinoakadēmijas balvas; labākā filma – "Suņa spēks"

Komentē
0

13. martā pasniegtas Britu kinoakadēmijas balvas (BAFTA), par labāku filmu atzīta Džeinas Kempiones  "Suņa spēks" ("The Power Of The Dog"), bet pati Kempione apbalvota par labāko režiju.

Visvairāk balvu – piecas – ieguva filma "Kāpa" ("Dune"), kas triumfēja galvenajās tehniskajās kategorijās, tostarp par labāko skaņu celiņu un operatora darbu.

Labākās britu filmas titulu saņēma lente "Belfast", bet par labāko filmu, kas nav uzņemta angļu valodā, tika atzīta Haruki Murakami stāsta adaptācija ekrānam – japāņu ceļa drāma "Drive My Car". Balvu par izcilu debiju ieguva filmas "The Harder They Fall" režisors un scenārija līdzautors Džeimss Semjuels.

Balvu par labāko aktierdarbu saņēma aktrise Džoana Skanlana par lomu filmā "After Love" un aktieris Vils Smits par darbu filmā "King Richard". Abi aktieri BAFTA balvas saņēma pirmo reizi.

Nominanti un viesi pulcējās Karaliskajā Albertholā, kur ceremoniju vadīja aktrise, rakstniece un producente Rebela Vilsone.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!