Paulo Frezu un Daniele di Bonaventure
 
Aktualitātes
08.03.2014

Festivālā "Rīgas Ritmi 2014" uzstāsies labākais Itālijas džeza duets

Komentē
0

4. jūlijā Kongresu namā Starptautiskais mūzikas festivāls "Rīgas Ritmi 2014" piedāvās labākā Itālijas džeza dueta koncertu – uzstāsies trompetists Paulo Frezu (Paulo Fresu) un bandaneoists Daniele di Bonaventure (Daniele di Bonaventure).

Frezu un di Bonaventures lieliskā mūzika radusies, iedvesmojoties abu mākslinieku kopīgajās Vidusjūras sāknēs, kā arī abi ir apveltīti ar neatkārtojamām improvizācijas spējām, tādējādi radot unikālu savstarpēju muzikālo mijiedarbību. Abi mūziķi jau iepriekš ir sadarbojušies projektos "Mistico Mediterraneo", "Il Quinto Elemento" un "Sonata di Mare".

Paulo Frezu ir starptautiski pazīstams un meistarīgs trompetists un komponists. Savukārt komponists, pianists un bandaneonists Daniēle di Bonaventūra (Daniele di Bonaventure) pārstāv gan klasisko, gan mūsdienu mūziku – no džeza un tango līdz pat folkmūzikai un eksperimentāliem skanējumiem.

Par dueta koncertu apmeklētāji saka: "Redzēt viņu uzstāšanos ir kā piedalīties film noir – citiem vārdiem, tā ir kā noslēpumains piedzīvojums!"

Festivāls "Rīgas Ritmi 2014" norisināsies no 3. līdz 6. jūlijam vairākās norises vietās Rīgā – Kongresu namā, brīvdabas atpūtas parkā "Egle", Daugavas koncertzālē, "Origo Summer Stage", klubā "Hamlets" un citur.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!