Bruno Marss
 
Aktualitātes
29.01.2018

ASV pasniegtas "Grammy" balvas

Komentē
0

28. janvārī ASV notika 60. "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija. Gandrīz visās nozīmīgākajās nominācijās uzvarējis dziedātājs Bruno Marss.

Marsa 2016. gadā izdotais "24K Magic" nosaukts par labāko albumu, tā tituldziesma "24K Magic" – par gada ierakstu, savukārt otrais singls "That's What I Like" apbalvots kā gada labākā dziesma. Tāpat Bruno Marsa ieraksti saņēmuši balvas kategorijās Labākais R&B albums, Labākais R&B sniegums, Labākā R&B dziesma un Vislabāk ierakstītais albums populārajā mūzikā.

Dziedātājs Eds Šīrans saņēmis balvas kategorijās Labākais solo sniegums popmūzikā par dziesmu "Shape of You" un Labākais popmūzikas vokālais albums par ierakstu "÷".

Kategorijā Labākais jaunais mākslinieks uzvarēja 21 gadu vecā kanādiešu dziedātāja Alesija Kara.

Par Labāko repa albumu atzīts Kendrika Lamara ierakstu "Damn", savukārt par Labāko repa sniegumu un Labāko repa dziesmu – "Humble", savukārt viņa kopīgi ar dziedātāju Rianu ierakstītā dziesma "Loyalty" uzvarēja nominācijā Labākais repa un vokālais sniegums.

Katgeorijā Labākais elektronikas un deju mūzikas ieraksts apbalvota grupa "LDC Soundsystem" ar dziesmu "Tonite" no ceturtā studija albuma "American Dream", kas iznāca 2017. gada septembrī, savukārt vācu grupa "Kraftwerk" ieguva "Grammy" balvu kategorijā Labākais deju un elektroniskās mūzikas albums par savu pērn izdoto "3-D The Catalogue" – astoņu disku komplektu ar ierakstiem no dažādiem koncertiem muzejos un koncertzālēs, kas veikti sākot no 2012. līdz 2016. gadam.

Kategorijā Labākais sniegums rokmūzikā uzvarēja leģendārā dziedātāja Leonarda Koena pēdējā albuma "You Want It Darker" tituldziesma, bet par labāko rokmūzikas albumu tika nosaukts grupas "War on Drugs" ieraksts "A Deeper Understanding".

Kategorijā Labākā rokmūzikas dziesma uzvarēja grupas "Foo Fighters" hits "Run", bet Labākais sniegums metālmūzikā – grupa "Mastodon" ar "Sultan's Curse". Kategorijā Labākais alternatīvās mūzikas albums balvu saņēma grupa "The National" ar "Sleep Well Beast".

Kategorijā Labākais laikmetīgās instrumentālās mūzikas albums uzvarējis džeza mūziķa Džefa Lorbera grupas "Jeff Lorber Fusion" ieraksts "Prototype". Par labāko New Age albumu atzīts Pītera Keitera "Dancing On Water".

Kopumā šogad "Grammy" ceremonijā dažādu žanru ieraksti tika apbalvoti 84 kategorijās. Viss uzvarētāju saraksts atrodams "Grammy" interneta vietnē.

 

 

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!